חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    מהמטבח האסייתי

    מיין לפי
    תמונה של טייסט אוף  אסיה מיסו בהיר מחית פולי סויה 500 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מיסו בהיר מחית פולי סויה 500 ג"ר

    מיסו הוא ממרח מסורתי יפני שנוצר על ידי התססה של אורז, סויה ושעורה ביחד. רכיבים: מכיל פולי סויה, אורז, מלח, מים ואלכוהול. (ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל) מיסו מופק מפולי סויה מותססים וקלויים ועשיר בחלבונים. מיסו שירו בהיר – בעל רמת מליחות נמוכה. משמש לסלטים, רטבים, מרקים ומאכלים נוספים
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה  מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה  צנון יפני כבוש- טקואן 100 ג"ר

    טייסט אוף אסיה צנון יפני כבוש- טקואן 100 ג"ר

    רצועות צנון יפני צהוב טקואן למילוי סושי/כשר מחמץ צנון יפני.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    כל זני האורז בעולם שייכים לשתי משפחות עיקריות: אינדיקה, שגרגריו ארוכים, דקים ופחות דביקים; וג'פוניקה, שגרגירו קצרים, שמנמנים ונוטים להדבק. שתי המשפחות האלו כוללות אלפי תתי-זנים של אורז – שמקורם באזורים שונים ויש להם תכונות נבדלות זה מזה – ולפי כך הם מתאימים למתכונים ולשיטות בישול שונות ומגוונות. האורז המתאים להכנת סושי הוא אורז בעל גרגרים קצרים שעובר בישול; מעורבב עם חומץ, מלח וסוכר בעודו חם; ועובר מיד קירור. התוצאה היא אורז בעל טעם מאוזן שגרגריו הדביקים נצמדים אחד לשני. לצורך הכנת אורז סושי יש להשתמש בזני אורז השייכים למשפחת הג'פוניקה שגרגריהם, דביקים יחסית, מה שימנע מהאורז בסושי להתפורר. באופן מסורתי נהוג להשתמש בזני אורז עם גרגרים קצרים, כמו למשל מינורי – זן שמקורו ביפן ויש לו גרגרים פחוסים וקצרים. ניתן גם להשתמש בזני אורז בעלי גרגרים בינוניים, כמו הקלרוז – זן של אורז שמקורו בקליפורניה והפופולריות שלו בארה"ב חיבבה אותו גם על היפנים. אם מעוניינים לקבל תוצאה מושלמת, חשוב לשים לב גם לרמת הליטוש של האורז. כעקרון, ככל שהאורז מלוטש יותר הוא יהיה איכותי יותר. טמאקי גולד הוא דוגמא לאורז שעבר ליטוש רב והחלק הפנימי של הגרגר שלו לח באופן יחסי, מה שנותן תוצאה איכותית בהכנת אורז לסושי.
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אטריות אודון 200 ג'ר

    טייסט אוף אסיה אטריות אודון 200 ג'ר

    טייס אוף אסיה אטריות אודון 200 ג'ר נודלס אודון הן אטריות קמח כמו אלה המוגשות במנות מוקפצים רבות במסעדות יפניות. הנודלס מוכנות להכנת אודון בבישול ביתי, למוקפצים ומרקים אסיאתיים, אך רצוי להשרות אותן במים רותחים לפני שמכניסים לתבשיל.מה
    4.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אטריות קונג'אק רחבות 200 ג"ר

    טייסט אוף אסיה אטריות קונג'אק רחבות 200 ג"ר

    קונג'אק (Konjac) הינו צמח מרפא עמילני עתיר סיבים תזונתיים ודל קלוריות, המצוי במערב אסיה, באזורים המאופיינים באקלים סאב-טרופי חם או טרופי לחלוטין. השימוש בצמח הקונג'אק לצרכי בריאות, רפואה ותזונה נפוץ מזה אלפי שנים במדינות אסיה, ובייחוד ביפן, אינדונזיה וסין. הקונג'אק טומן בחובו יתרונות בריאותיים רבים, ולכן מהווה חומר גלם אידאלי עבור הכנת מזונות בריאותיים ותכשירים רפואיים שונים. בעולם המערבי, ובכלל זה בישראל, נעשה שימוש בצמח הקונג'אק לצורך הקלה על תהליכי הרזיה והורדה במשקל, הפחתת רמות כולסטרול, ייצוב רמות סוכר בדם וכן להכנת מאכלים תחליפיים המתאימים לתזונה טבעונית או צמחונית.
    11.50 ₪ ליחידה
    מסננים Close