חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    מהמטבח האסייתי

    מיין לפי
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני אורז דקים 400 ג"ר
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני שעועית 200 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני שעועית 200 ג"ר

    אטריות עשויות משעועית מונג. האטריות דקות מאוד והן מצריכות השרייה במים חמימים לפני השימוש. לאחר ההשריה הן מתרככות והופכות לשקופות. ניתן לאכול אותן מיד לאחר השרייה ואפשר גם לבשל אותן. אפשר להשתמש באטריות שעועית כמרכיב בסלטים (כמו במבחר סלטים תאילנדיים), להקפצה או כתוספת למרקים.
    9.90 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני שעועית סיניים 250 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני שעועית סיניים 250 ג"ר

    אטריות העשויות משעועית מש (מונג), אטריות לבנות דקיקות המכילות עמילן שעועית ועמילן תפוחי אדמה, נטולות קמח - ומתאימות לחולי צליאק. בבישולן הן הופכות לבנות-שקופות. קלות לבישול ומתאימות למגוון מתכונים.
    9.90 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה פניני טפיוקה  קטנים 400  ג"ר

    טייסט אוף אסיה פניני טפיוקה קטנים 400 ג"ר

    הוא חומר גלם עמילני דל טעם המשמש להכנת מזון. הוא מיוצר משורש מניהוט מיובש, כתוצר לוואי בתהליך הכנת הפארופה, בדומה להכנת פסטה מחיטה. מקורו בברזיל, ומשם הופץ לארצות טרופיות נוספות. מקור השם טפיוקה מהמילה tipioca בשפת טוּפּי, שפירושה "לחם הבית", ביטוי המתאר את אופן הכנתה משורש המניהוט.[1] בברזיל משמש השם טפיוקה ככינוי למאכלים נוספים המיוצרים ממניהוט, ואילו בכמה מארצות דרום-מזרח אסיה הוא ניתן למאכלים המיוצרים בתהליך דומה מצמחים אחרים, כגון דקל הסגו. גרגרי הטפיוקה הם כדורונים לבנים דמויי פנינים, שקוטרם, בדרך כלל, כשני מילימטרים. קיימת גם טפיוקה במרקם של קמח דק, דומה לקורנפלור, המשמש להכנת דייסות, ובברזיל נפוצה גם טפיוקה במרקם של קמח גס יותר, המשמש להכנת חביתיות. בישראל משווק טפיוקה בעיקר בחנויות של מוצרי מזון ממזרח אסיה.
    12.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה פניני טפיוקה גדולים 400 ג'ר
    תמונה של טייסט אוף אסיה קארי ממרח צהוב 400 ג'ר
    מסננים Close