רסק תפוחים עשוי מתפוחים קלופים או לא קלפים שבושלו בסיידר תפוחים או במים ונטחנו . בעבר באמצעות הרסק שימרו את התפוחים באמצעות לימון וסוכר מעונה לעונה. היום ניתן למצוא מס' סוגים בחנויות: רסק ממותק , לא ממותק , בקופסאות שימורים,בקופסאות פלסטיק, עם תבלינים או בשילוב עם פירות נוספים. לרוב מוסיפים חומרים משמרים למינהם או סוכרים כמו סוכר, סירופ תירס או סוכרלוז , כדאי להקפיד לקרוא את התוויות ולוודא כי הרסק אינו מכיל חומרים משמרים או סוכר. כוס רסק תפוחים מכילה 2.7 גרם סיבים תזונתיים שהם כ- 11% מהתצרוכת היומית המומלצת 2.4 מ"ג ויטמין C , שהם 4% מהתצרוכת היומית המומלצת בנוסף התפוחים מכילים חומרים נוגדי חימצון היעילים במניעת מחלות . תפוחים יוצרים תגובה בסיסית בגוף. ולכן מומלצים לפי הרפואה הטבעית לשילוב בתפריט היומי למניעת מחלות כמו דלקות פרקים, קנדידה, בעיות עור, אבנים בכיס המרה ועוד. רסק התפוחים מחליף באפייה הטבעונית ביצים, רסק טבעי ולא מעובד מקנה טעם ומרקם