Search
English
All Categories
    Menu Close

    גרין

    View as Grid List
    Sort by
    Display per page
    Picture of גרין פסטה פוסילי אורגני מחיטה מלאה חום 500 ג"ר

    גרין פסטה פוסילי אורגני מחיטה מלאה חום 500 ג"ר

    פסטה מחיטה מלאה מיוצרת מגרעיני חיטת דורום שנטחנים בשלמותם יחד עם הנבטים והקליפות שעוטפות אותם. כתוצאה מכך הפסטה עשירה בסיבים תזונתיים, בוויטמינים, ובמינרלים – שמצויים רק בקליפות ובנבטים של גרעיני החיטה. לעומת זאת, פסטה רגילה מיוצרת מאותה חיטת דורום, לאחר שמנפים ממנה את הנבטים ואת הקליפות ומקבלים קמח לבן "נקי". גרעיני החיטה מורכבים משלושה חלקים: הנבטים – מכילים את כל הוויטמינים, המינרלים והחלבונים הבריאים שבגרעין החיטה. הגרעין (האנדוספרם) – מכיל בעיקר עמילן. העמילן מתפרק בגוף לסוכר ותורם את מרבית הקלוריות שנכללות בקמח. הקליפות (סובין) – עתירות סיבים תזונתיים בריאים וחיוניים
    6.90 ₪ per unit
    Picture of גרין ספגטי אורגני500 מחיטת דורום לבנה  ג"ר

    גרין ספגטי אורגני500 מחיטת דורום לבנה ג"ר

    ספגטי אורגני מחיטת דורום אורגנית, ללא חומרי הדברה, ללא דשנים כימיים. ספגטי מחיטה מלאה מיוצר מגרעיני חיטת דורום שנטחנים בשלמותם יחד עם הנבטים והקליפות שעוטפות אותם. כתוצאה מכך הפסטה עשירה בסיבים תזונתיים, בוויטמינים, ובמינרלים – שמצויים רק בקליפות ובנבטים של גרעיני החיטה. לעומת זאת, פסטה רגילה מיוצרת מאותה חיטת דורום, לאחר שמנפים ממנה את הנבטים ואת הקליפות ומקבלים קמח לבן "נקי". גרעיני החיטה מורכבים משלושה חלקים: הנבטים – מכילים את כל הוויטמינים, המינרלים והחלבונים הבריאים שבגרעין החיטה. הגרעין (האנדוספרם) – מכיל בעיקר עמילן. העמילן מתפרק בגוף לסוכר ותורם את מרבית הקלוריות שנכללות בקמח. הקליפות (סובין) – עתירות סיבים תזונתיים בריאים וחיוניים
    6.90 ₪ per unit
    Picture of גרין אטריות פליני אורגניות מחיטה מלאה חום למרק 500 ג'ר

    גרין אטריות פליני אורגניות מחיטה מלאה חום למרק 500 ג'ר

    איטריות מחיטה מלאה מיוצרות מגרעיני חיטה שנטחנים בשלמותם יחד עם הנבטים והקליפות שעוטפות אותם. כתוצאה מכך הפסטה עשירה בסיבים תזונתיים, בוויטמינים, ובמינרלים – שמצויים רק בקליפות ובנבטים של גרעיני החיטה. לעומת זאת, פסטה רגילה מיוצרת מאותה חיטת דורום, לאחר שמנפים ממנה את הנבטים ואת הקליפות ומקבלים קמח לבן "נקי". גרעיני החיטה מורכבים משלושה חלקים: הנבטים – מכילים את כל הוויטמינים, המינרלים והחלבונים הבריאים שבגרעין החיטה. הגרעין (האנדוספרם) – מכיל בעיקר עמילן. העמילן מתפרק בגוף לסוכר ותורם את מרבית הקלוריות שנכללות בקמח. הקליפות (סובין) – עתירות סיבים תזונתיים בריאים וחיוניים
    7.90 ₪ per unit
    Picture of גרין אטריות שעועית ללא גלוטן 250 ג'ר

    גרין אטריות שעועית ללא גלוטן 250 ג'ר

    אטריות עשויות משעועית מונג. האטריות דקות מאוד והן מצריכות השרייה במים חמימים לפני השימוש. לאחר ההשריה הן מתרככות והופכות לשקופות. ניתן לאכול אותן מיד לאחר השרייה ואפשר גם לבשל אותן. אפשר להשתמש באטריות שעועית כמרכיב בסלטים (כמו במבחר סלטים תאילנדיים), להקפצה או כתוספת למרקים.
    6.00 ₪ per unit
    Picture of גרין אצות נורי  אורגניות 10 דפים 28 ג'ר

    גרין אצות נורי אורגניות 10 דפים 28 ג'ר

    את רוב אצות הים אנחנו בני האדם איננו יכולים לעכל, אך לשמחתנו הרבה – את אצת הנורי, דווקא כן. באצות נורי משתמשים על מנת לעטוף סושי ואוניגירי, אך בנוסף לכך עושים בהן שימוש גם במרקים ובהכנת מנות מבוססות נודלס, ובמקרים מסוימים אף רק בתור קישוט. האצות עתיקות בשימוש ביפן, והחל משנות ה-60 הן הפכו אט-אט לנפוצות גם בעולם המערבי. ייצור הנורי ביפן יפן מייצרת כ-350,000 טון נורי בשנה, ומקדישה לצורך כך מעל ל-600 קילומטרים רבועים של מי חוף. שווי הסחורה – מעל למיליארד דולר. גם סין וקוריאה מייצרות כמויות גדולות של אצות נורי לשיווק ולמאכל, אך בכמות מופחתת. ייבוש האצות כמובן שאצות הנורי, שמקורן בים, אינן מגיעות יבשות – אלא מיובשות בתלייה. על מנת לעשות זאת, מיישמים שיטות וטכניקות מסורתיות לייבוש, שנמצאות בשימוש מעל ל-250 שנה, וניתן לדמות לטכניקות דומות בהן משתמשים בתהליך ייצור הנייר. יוד – ועוד אצות נורי מלאות בכל טוב. הן מכילות ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון. באופן ספציפי, הן מהוות מקור טבעי ומצוין ליוד, שהוא אחד מהמינרלים החשובים ביותר לגוף. היוד חשוב לתפקוד בלוטת התריס, ובפרט לייצור הורמונים התורמים לחילוף החומרים, לגדילה ולפעילות קוגניטיבית תקינה. באצות נורי ניתן למצוא גם ויטמין A, ויטמין B-6, ויטמין C, מינרלים נוספים מלבד יוד והרבה חלבון.
    10.00 ₪ per unit
    Picture of גרין מיץ ענבים תירוש אורגני 1 ליטר

    גרין מיץ ענבים תירוש אורגני 1 ליטר

    מיץ ענבים (נקרא גם תירוש) הוא מיץ המופק מענבים שאינו עובר תהליך תסיסה, ועל כן לא נוצר בו אלכוהול כמו ביין. משקה זה הוא תוצר חדש יחסית, שאופן הכנתו לא היה ידוע בעבר בשל העובדה שהיה קושי לשמר את הענבים לאורך זמן מבלי שיווצר תהליך התסיסה שהופך את השמרים לאלכוהול, או מבלי שהמשקה יתקלקל כתוצאה מהפעילות החיידקית שמתרחשת במשקה הענבים לאחר שנסחט. עד להמצאת הפסטור בעת החדשה, ניתן היה לשתות מיץ ענבים בסמוך לבציר ודריכת הענבים בגת. בישראל נהוג לכנות בשם "מיץ ענבים" גם משקה ממותק בטעם ענבים, אשר אין קשר בינו לבין הפרי למעט טעמו הדומה
    22.90 ₪ per unit