שיבולת שועל מלאה אורגנית וללא גלוטן היא פחמימה עשירה בחלבון ובעלת ערך גליקמי נמוך. עשירה בסיבים תזונתיים ובסיבי בטא גלוקן המסייעים להעלאת תחושת השובע ושמירתה לאורך זמן. תורמת לבריאות הלב, ומסייעת במניעת לחץ דם גבוה. לעוסקים בספורט – תורמת לשריפת שומנים ומומלצת לאכילה כ- 3 לפני פעילות גופנית. מומלצת לשילוב יום יומי במאכלים שונים: דייסות, יוגורט, העשרת תבשילים, קציצות ומאפים. בשורה אמיתית לנמנעים מגלוטן: קוואקר ללא גלוטן (נקרא גם קוואקר שיבולת שועל ללא גלוטן)