ציפוי על בסיס תירס לטיגון ואפייה של שניצלים, דגים ועופות. אינו מכיל לתת, חיטה, שיפון, שעורה, שיבולת שועל וסויה, מכיל פחות מ 20ppm גלוטן. שבבי הציפוי אטומים לספיגת נוזלים ומקטינים את כמות השמן הנספגת בעת הטיגון.
קמח האורז הוא אולי אחד מהמרכיבים העיקריים במטבח ללא הגלוטן. מרקמו מעט גרגירי אך ניתן לשיפור עם שילוב של קמח טפיוקה וכמות נכונה של נוזלים. טעמו אינו דומיננטי, הוא אינו עשיר בחלבונים ואינו עשיר בעמילן ולכן הוא “משהו באמצע” מבחינת סוגי הקמחים