הרדוף אמרנט אורגני 500 ג"ר
האמרנט הוא קרוב המשפחה הפחות מפורסם של הקינואה. ייתכן שחלק מאנונימיותו קשורה לעובדה שהוא נשמר בסוד במשך שנים רבות. למעשה, מקורו של האמרנט בצמח הירבוז שבדרום אמריקה, וכשהספרדים כבשו את אזור קולומביה הם אסרו את שימושו כיוון שהיה חלק מטקסי הפולחן של המקומיים. ערכים תזונתיים: עשיר בסידן, ברזל, נחושת ומגנזיום. דל בגלוטן, יש בו פי שלושה סיבים מאשר בחיטה, ופי שניים יותר סידן מחלב. טעמו מתקתק. בתהליך הבישול הוא הופך לדביק ומרקמו דייסתי, לכן הוא מהווה תחליף טבעוני מצוין לחיבור בין מרכיבים.