חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    טחינה, דבש, ריבות וממרחים

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של אבו חרבי עייש טחינה גולמית 100% שומשום טהור, 950 גרם

    אבו חרבי עייש טחינה גולמית 100% שומשום טהור, 950 גרם

    טחינה אבו עייש, מיוצרת בשכם כבר מ1860, משמשת חומוסיות רבות בארץ. מצויינת להכנת חומוס בייתי. מתוך מבחן הטעימות: “טעם מאוד קלוי", “מאוזנת", “מרקם מצוין אחרי שפותחים אותה", “אגוזית" ו"משהו־משהו". טחינת עאייש - טחינה משומשום אתיופי קלוי. לא לגמרי מלאה אבל יוצאת יותר בז' והמרקם שלה גס יותר. טחינה יוצאת דופן ויש להוסיף לה מעט לימון ומלח וזהו ומים
    32.00 ₪ ליחידה
    תמונה של אבו חרבי עייש טחינה לבנה 450 ג"ר

    אבו חרבי עייש טחינה לבנה 450 ג"ר

    היא נהדרת להכנת חומוס, במיוחד אם מקפידים על "תהליך קר", כי הניואנסים העדינים בטעם של טחינה עייש לא שורדים חימום (היא לא נוטה יותר להיהרס מטחינה אחרת, אלא פשוט מאבדת קצת מהייחוד שלה). מעבר לזה, אתם עשויים לגלות שהיא מעוררת בכם רטט נוסטלגי, מין טעם של שנות השמונים, שלמרות כל ההשמצות קרו בהן כמה דברים חיוביים, אפילו במוזיקה ובוודאי באוכל
    21.00 ₪ ליחידה
    תמונה של אורגניק מעדן חושחוש אורגני 260 ג'ר
    תמונה של אל ארז טחינה לבנה 500 ג'ר
    תמונה של אמארה טחינה משומשום מלא מונבט מזן חומרה אתיופי 700גר

    אמארה טחינה משומשום מלא מונבט מזן חומרה אתיופי 700גר

    מדובר בטחינה ממותגת, נקייה גולמית, 100% טבעית (שומשום נקי, ללא חומרים משמרים או תוספים כלשהם), אשר מיובאת מגונדר שבאתיופיה ועשויה משומשום אתיופי טהור מזן חומרה – האיכותי ביותר מבין הזנים האתיופיים, זאת בשל האדמה בה הוא גדל.
    39.90 ₪ ליחידה
    תמונה של אנשי הזית טחינה לבנה אתיופית 750 ג"ר

    אנשי הזית טחינה לבנה אתיופית 750 ג"ר

    טחינה משומשום אתיופי העובר תהליך של אידוי ונטחן באבני ריחיים ללא קליפתו. טחינה קלאסית בעלת טעם מעודן וקרמי.
    33.90 ₪ ליחידה
    תמונה של אנשי הזית טחינה מלאה אתיופית 370 ג"ר

    אנשי הזית טחינה מלאה אתיופית 370 ג"ר

    טחינה משומשום אתיופי מלא, טחינה קלאסית הנטחנת ביחד עם הקליפה בעלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם מודגש.
    20.50 ₪ ליחידה
    תמונה של אנשי הזית טחינה משומשום אתיופי מונבט מלא 750 מ'ל

    אנשי הזית טחינה משומשום אתיופי מונבט מלא 750 מ'ל

    טחינה מלאה מונבטת בה, השומשום נטחן עם קליפתו וכן עובר תהליך הנבטה במים שנע בין 24-72 שעות. תהליך הנביטה מייצר “עמילן סוכרים” (פרוטאין A + פרוטאין (B. טחינה זו מכילה פי 6 סידן ופי 2.5 ברזל ומלאה בסיבים תזונתיים, טעמה חלבתי ומעט מריר.
    36.50 ₪ ליחידה
    תמונה של אנשי הזית טחינה משומשום מלא אתיופי 750 גרם

    אנשי הזית טחינה משומשום מלא אתיופי 750 גרם

    טחינה משומשום אתיופי מלא, טחינה קלאסית הנטחנת ביחד עם הקליפה בעלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם מודגש.
    34.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ארוי די מחית קארי צהוב 400 ג"ר

    ארוי די מחית קארי צהוב 400 ג"ר

    קארי תאילנד שונה מאוד מקארי הודי. בעוד שקארי הודי מבוסס על תבלינים יבשים, קארי תאילנדי מבוסס על מחיות של תבלינים "רטובים" כמו למון גראס, גלנגל, שאלוט, שום וצ'ילי, בתוספת כמות קטנה של תבלינים יבשים. קארי תאילנדי מכינים על ידי כתישת כל המרכיבים בעלי ומכתש עד לקבלת מחית חלקה. במהלך הבישול עוברת המחית טיגון מהיר, ולאחר מכן מוסיפים לה נוזלים כמו צירי בשר או ירקות שאליהם מתווספים בשר, דגים, פירות ים, ירקות ופירות. רוב סוגי הקארי התאילנדי מבוססים על חלב או קרם קוקוס אולם קיימים גם כמה סוגים שלא מכילים חלב קוקוס.
    17.00 ₪ ליחידה
    מסננים Close