רסק תפוחים עשוי מתפוחים קלופים או לא קלפים שבושלו בסיידר תפוחים או במים ונטחנו . בעבר באמצעות הרסק שימרו את התפוחים באמצעות לימון וסוכר מעונה לעונה. היום ניתן למצוא מס' סוגים בחנויות: רסק ממותק , לא ממותק , בקופסאות שימורים,בקופסאות פלסטיק, עם תבלינים או בשילוב עם פירות נוספים. לרוב מוסיפים חומרים משמרים למינהם או סוכרים כמו סוכר, סירופ תירס או סוכרלוז , כדאי להקפיד לקרוא את התוויות ולוודא כי הרסק אינו מכיל חומרים משמרים או סוכר. כוס רסק תפוחים מכילה 2.7 גרם סיבים תזונתיים שהם כ- 11% מהתצרוכת היומית המומלצת 2.4 מ"ג ויטמין C , שהם 4% מהתצרוכת היומית המומלצת בנוסף התפוחים מכילים חומרים נוגדי חימצון היעילים במניעת מחלות . תפוחים יוצרים תגובה בסיסית בגוף. ולכן מומלצים לפי הרפואה הטבעית לשילוב בתפריט היומי למניעת מחלות כמו דלקות פרקים, קנדידה, בעיות עור, אבנים בכיס המרה ועוד. רסק התפוחים מחליף באפייה הטבעונית ביצים, רסק טבעי ולא מעובד מקנה טעם ומרקם
לפני 30 שנה הגיע דיוויד אלין, אלינגהם במקור, מאנגליה לרמת הגולן ונשאר שם כדי לגדל דבורים. המכוורות שלו, שמהן הוא רודה דבש פרחי בר הזוכה לקונסנזוס מפה לפה של שוחרי הטעם הטוב, פרושות מדרום הרמה ועד למרכזה. בקיץ מופק מצוף הפרחים - בעיקר דרדרים ומיני קוצים אחרים - דבש בהיר ובעל ארומה פרחונית נעימה. בחורף מופק דבש בצבע ענבר כהה בעל ארומה כבדה ומשכרת, אבל רק הדרוזים, שיודעים פרק או שניים בהלכות דבש טוב ומגיעים כדי לקנות את הדבש של דיוויד, יודעים לזהות בטעמו את עקבותיהם של פרחי הזעתר, התימין ועשבי הבר.
לפני 30 שנה הגיע דיוויד אלין, אלינגהם במקור, מאנגליה לרמת הגולן ונשאר שם כדי לגדל דבורים. המכוורות שלו, שמהן הוא רודה דבש פרחי בר הזוכה לקונסנזוס מפה לפה של שוחרי הטעם הטוב, פרושות מדרום הרמה ועד למרכזה. בקיץ מופק מצוף הפרחים - בעיקר דרדרים ומיני קוצים אחרים - דבש בהיר ובעל ארומה פרחונית נעימה. בחורף מופק דבש בצבע ענבר כהה בעל ארומה כבדה ומשכרת, אבל רק הדרוזים, שיודעים פרק או שניים בהלכות דבש טוב ומגיעים כדי לקנות את הדבש של דיוויד, יודעים לזהות בטעמו את עקבותיהם של פרחי הזעתר, התימין ועשבי הבר.