חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    כליל סבון ידיים הדרים 4 ליטר

    כליל סבון ידיים הדרים 4 ליטר
    מק"ט: 7290018328187
    140.00 ₪ ליחידה
    0.0 0
    הוספת חוות דעת סגור
    • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב חוות דעת
    *
    *
    • גרוע
    • מעולה
    *
    *
    *
    גולשים שקנו מוצר זה קנו גם
    תמונה של ארוי דיי מי אגוז קוקוס  500 מ"ל

    ארוי דיי מי אגוז קוקוס 500 מ"ל

    100% מי קוקוס טבעי, מיוצר מאגוזי קוקוס טריים ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל יש לשמור במקום קריר ויבש, לצנן היטב לפני השימוש. לנער היטב לפני השימוש. לאחר הפתיחה יש לשמור בקירור ולצרוך תוך 24 שעות רכיבים: 100% מי קוקוס
    11.90 ₪ 13.50 ₪ ליחידה
    תמונה של אגוז קשיו במשקל

    אגוז קשיו במשקל

    עץ הקשיו הוא עץ בגובה נמוך-בינוני (כ-12 מטרים), ירוק עד, בעל גזע מפותל. עליו בשרניים וגדולים (לעתים עד גודל של 22 על 14 ס"מ), צורתם אגסית והם מסודרים בספירלה סביב הענפים. הפרחים מסודרים בתפרחת מרובת פרחים מקובצים ובעלת צורה חרוטית, כאשר כל פרח בעל חמישה עלי כותרת קצרים (7 מ"מ לערך). מתוך עלי הגביע של הפרח מתפתח פרי מדומה גדול ובעל צורת אגס, הקרוי לרוב "תפוח קשיו". הוא אכיל ובעל בשר רך ומתוק, המוקף קליפה עדינה, ואינו מכיל גרעינים. על אף שהוא נחשב כמעדן באזור ברזיל, הוא אינו מגודל לייצוא היות שאינו משתמר היטב במסע - כעבור 24 שעות מרגע הקטיף מתחיל תפוח הקשיו לתסוס[1]. מיץ הקשיו נמכר לרוב בברזיל ופופולרי מאוד (כמו מיץ תפוזים בישראל למשל). מפימת הפרי, היכן שהיה הפרח, מתפתח הפרי האמיתי של העץ - בית גלעין דמוי אגוז. זהו אגוז הקשיו, שמבחינה בוטנית אינו נחשב כאגוז, אלא כפרי הדומה לשקד. ללא עיבוד, אגוז הקשיו אינו אכיל. רעילות
    79.00 ₪ לק"ג
    תמונה של בננה מיובשת ציפס במשקל

    בננה מיובשת ציפס במשקל

    ייבוש הפירות התחיל בימי קדם במטרה לשמר את המזון בהיעדר אמצעי קירור. תהליך הייבוש מאפשר לנו ליהנות מהפירות מחוץ לעונתם. הייבוש מעלה את ריכוז הסוכר בפרי ובכך מסייע בשימורו, כיוון שחיידקים לא יכולים לחיות בסביבה שאין בה מים. שימושים: כפיצוחים, הגשה, מאפים, עוגיות
    39.00 ₪ לק"ג
    תמונה של משמש מיובש אורגני במשקל

    משמש מיובש אורגני במשקל

    פירות מיובשים בכללותם נחשבים לממתק של הטבע. הם נחשבים לבריאים ומשמשים כתחליפים מתוקים וכחלק מאורח חיים בריא. עם זאת, חשוב מאוד להיות מודעים לאופן הבחירה והקניה של הפירות המיובשים ולכך שאכילת פירות מיובשים אינה מומלצת לכולם. ייבוש הפירות התחיל בימי קדם במטרה לשמר את המזון בהיעדר אמצעי קירור על מנת שניתן יהיה להינות מהפרי גם מחוץ לעונתו. הייבוש מעלה את ריכוז הסוכר בפרי בכ- פי 5 ובכך מסייע בשימורו באופן טבעי. כמובן שבשל העלייה בריכוז הסוכר, עולה הערך הקלורי של הפרי היבש באופן משמעותי. בימינו, רק חלק קטן מהפירות היבשים מיובשים בתהליך טבעי ובכך שומרים על ערכיהם התזונתיים. כדי לזרז את תהליך הייבוש, להאריך את חיי המדף שלהם ולשפר את צבעם חלק מהפירות היבשים מטופלים בחומרים משמרים מכילי גופרית (סולפיטים וסולפאטים) ולא זאת בלבד שאינם שומרים על ערכיהם התזונתיים אלא שלעיתים הם אף מזיקים. לכן מומלץ מאוד לקנות פירות יבשים אורגניים. הפירות המיובשים הלא אורגניים בד"כ יהיו בעלי ברק חזק יותר מהאורגניים. את ההבדל הגדול ביותר ניתן לראות במשמשים. המשמשים הלא אורגניים הינם בעלי צבע כתום זרחני ואילו האורגניים, אלו המיובשים גם באופן טבעי וללא תוספות, הם בעלי צבע חום כהה.
    69.00 ₪ לק"ג