" מבוסס על סויה וסייטן, המהווים מקור חלבון איכותי ומשלבים בין מקורות חלבון צמחיים לבין סיבים תזונתיים. ועד במיוחד לצלייה על הגריל, על הפלאנצ'ה או במחבת, וייחודו טמון במרקמו הנפלא והעסיסי., על בסיס סויה וסייטן, מהווה מקור חלבוני איכותי ומשלב בין מקורות חלבון צמחיים (חלבון סויה וחלבון חיטה) לבין סיבים תזונתיים.טחון מהצומח מספק חוויית "על האש" עסיסית וטעימה, זאת תוך שמירה על ערכים תזונתיים טובים וללא כולסטרול. מעכשיו ניתן ליהנות מארוחת מנגל ולהתענג על טעם נהדר, מרקם מעולה וחוויה קולינרית, מתוך כבוד לבעלי החיים וכדור הא
מגורדת טבעונית במתכון חדש עם אגוזי קשיו, ותוספת של 30% בכמות, ללא תוספת מחיר.הקשיו מוסיף טעם עשיר טעים ומעודן. האריזה החדשה מכילה שקית ואקום אשר שומרת על טריות המגורדת הטבעונית. המגוררת הטבעונית מתאימה במיוחד לאפיה ובישול. נמסה בחום והופכת לנמתחת, ועל כן מתאימה במיוחד להכנת פיצות, פסטות וטוסטים. בנוסף ניתן לשלבה בכל מנה מוקרמת אחרת, כגון פשטידות, לזניות, לביבות, מרקים, גראטן או מעל תפוח אדמה אפוי.
מקור הסייטן הוא במזרח הרחוק, שם התפתח והיווה מקור חלבונים עשיר ואלטרנטיבה לבשר עבור הנזירים הבודהיסטיים. במאה ה-20 צבר הסייטן אהדה רבה בארצות המערב, לא רק בקרב צמחונים, אלא גם בקרב חובבי אוכל בריא ומאכלים אקזוטיים. חומר הגלם העיקרי בהכנת הסייטן הוא קמח חיטה. במהלך שטיפת הבצק מתמוססות הפחמימות במים, והחלק החלבוני נשאר ונותן לסייטן את מרקמו הנפלא. הסייטן משמש כמנה עיקרית ייחודית צמחונית, ומהווה מקור עשיר לחלבון מהצומח, נטול שומן ועשיר בסיבים תזונתיים. יתרונות תזונתיים אלו בצירוף עם טעמו הניטראלי ומרקמו הייחודי מציבים אותו כחומר גלם מובחר במטבח. מרקמו העסיסי סופג טעמים בקלות והוא אינו מתכווץ בבישול. הסייטן כבר מוכן לאכילה ולכן לא צריך להקדיש לבישולו זמן ארוך. הבישול הנוסף תורם למרקם ומעשיר את ספיגת הרטבים. מרקמו הייחודי מאפשר את בישולו במגוון צורות. בהכנת הסייטן משתתפים בני קהילת העבריים מדימונה, אשר מבססים את כל תזונתם על מזון טבעי ובריא מהצומח, נטול מרכיבים מן החי. לצד הטופו, מהווה הסייטן את חומר הגלם החלבוני הבסיסי והחשוב ביותר במטבחם של טבעוניים, ובשנים האחרונות הוא תופס את מקומו גם במטבח הצמחוני ואצל חובבי בריאות.
מקור הסייטן הוא במזרח הרחוק, שם התפתח והיווה מקור חלבונים עשיר ואלטרנטיבה לבשר עבור הנזירים הבודהיסטיים. במאה ה-20 צבר הסייטן אהדה רבה בארצות המערב, לא רק בקרב צמחונים, אלא גם בקרב חובבי אוכל בריא ומאכלים אקזוטיים. חומר הגלם העיקרי בהכנת סייטן הוא קמח חיטה. במהלך שטיפת הבצק מתמוססות הפחמימות במים, והחלק החלבוני נשאר ונותן לסייטן את מרקמו הנפלא. הסייטן משמש כמנה עיקרית ייחודית צמחונית, ומהווה מקור עשיר לחלבון מהצומח, נטול שומן ועשיר בסיבים תזונתיים. יתרונות תזונתיים אלו בצירוף עם טעמו הניטראלי ומרקמו הייחודי מציבים אותו כחומר גלם מובחר במטבח. מרקמו העסיסי סופג טעמים בקלות והוא אינו מתכווץ בבישול. הסייטן כבר מוכן לאכילה ולכן לא צריך להקדיש לבישולו זמן ארוך. הבישול הנוסף תורם למרקם ומעשיר את ספיגת הרטבים. מרקמו הייחודי מאפשר את בישולו במגוון צורות.
ייטן - תחליף בשר מהמזרח הרחוק, מקור טוב לחלבונים. מתאים לשימוש כמנה עיקרית צמחונית ייחודית, מכיל חלבון מהצומח, נטול שומן ועשיר בסיבים תזונתיים. בעל טעם ניטראלי ומרקם ייחודי הסופג טעמים - דבר המאפשר לשלבו עם כל ארוחה במגוון תבשילים. עשוי מקמח חיטה ללא מרכיבים מהחי. סייטן בטעם טבעי ללא תוספות של תיבולים או רטבים. מתאים להשרייה או בישול עם רטבים שונים. מתאים להכנה של שניצל צמחוני, נזיד או צלי.