אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
דפי אורז מרובעים מתאימים להכנת ספרינג רולס. משרים את דפי האורז במים פושרים, מניחים לספיגה על מגבת נקיה, מגלגלים עם מגוון מילויים לפי הטעם: ירקות טריים, עוף טחון, טופו, פטריות שיטאקה, אטריות שעועית ועוד. בשלב זה ניתן להגיש את דפי האורז הממולאים . אפשרות נוספת היא לטגן אותם לאחר המילוי ולהגיש עם מטבלים כמו – רוטב צ'ילי מתוק, סויה וטריאקי שומשום. יתרון של דפי האורז המרובעים הוא שניתן לחצות אותם לשני משולשים, ולהכין מהם ספרינג רולס טריים בצורת קונוס במילוי צבעוני ויפה להגשה. דפי האורז הם ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא כולסטרול.
אטריות אורז ברוחב 10 מ"מ הן האטריות האידאליות למנת פאד-תאי התאילנדית המוכרת, למוקפצים נוספים ולמרקים. אלה נודלס ללא גלוטן, ומתאימות גם כתחליף למנות פטוצ'יני.
אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.