תמרים אורגניים הגדלים במטעי נאות סמדר שבדרום הר הנגב בתנאי אקלים וקרקע מדבריים המעניקים להם את טעמם העשיר. התמר הוא התשובה הבריאה והטבעית לצורך ב”מתוק” ובפחמימות זמינות. הוא מספק שפע של סיבים תזונתיים המקנים תחושת שובע, עשיר במינרלים כאשלגן ומגנזיום ובנוגדי חימצון. הוא משמש הן לבישול והן כחטיף.
תמר דקל נור בעל צבע דבשי בהיר, הפרי מאורך ורך למחצה. ביחס לתמרים אחרים הוא עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים . בתמר הרכב סוכרים המעניק לו טעם דבשי. ניתן לאכול אותו ישירות או לשלב עם גרנולה, בשייקים, או כממתיק טבעי למוסים ומאפים מתוקים.
י המיצים אינם מכילים צבעי מאכל או חומרי טעם, וצבעם כצבע הפרי הסחוט. טעמו המקורי של הפרי נשמר בהם, והעדר תוספות או חומרי שימור מעניק להם רעננות וארומה טבעית. המיצים כולם ללא תוספת סוכר, והנקטרים כוללים סדרה של נקטר-ללא-תוספת-סוכר המומתק ברכז תפוחים אורגנ
קטר אפרסק מרווה ומרענן, טעמו עדין וניחוחו עשיר כשל האגס הטרי. תהליך היצור משמר את היכויות הטבעיות של הפרי. מכיל: לפחות 45% פרי אורגני, מים, סוכר אורגני. ללא תוספות וללא חומר משמר