סוכר קוקוס משמש כממתיק מסורתי במשך אלפי שנים בדרום מזרח אסיה שם גידול עצי הקוקוס הגדול בעולם. היצרניות הגדולות בעולם של מוצרים מאגוזי הקוקוס הן אינדונזיה והפיליפינים. סוכר קוקוס בעל מתיקות מעודנת כמעט כמו סוכר חום עם רמז קל של קרמל. מאחר וסוכר קוקוס אינו מעובד הצבע המתיקות והטעם יכולים להשתנות מאריזה לאריזה בהתאם למין הקוקוס והעונה שבה נקטף.
סוכר דמררההוא סוכר בצבע חום זהבהב אשר מאופיין בגרגירים גדולים יחסית והומוגניים. לסוכר זה מרקם פריך ודביק והוא עשיר בארומה הודות למולסה (הסירופ הטבעי בקנה הסוכר) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר. אין בו תוספות או צבעי מאכל. בשל טעמו המיוחד הוא אידיאלי להמתקת משקאות חמים, תה, קפה, ציפויים פריכים לעוגות עוגיות ופודינג.