שילוב קלאסי, עשיר בתפוחים מיובשים ובטעם קינמון עמוק. מתאים להגשה עם מקל קינמון ותפוחים יבשים, אפשרי בתוספת יין אדום/ברנדי/רום. צמחי התבלין מכילים חומרים פונקציונליים, כמו נוגדי-חימצון למיניהם, כאשר אנו חולטים אותם במים במקום לאכול אותם, הם שומרים על תכונותיהם ועדיין מכילים את החומרים הללו. אפשר להשתמש בחליטות לא רק לתה אלא גם כאמצעי תיבול לדגנים, ירקות וסלטי פירות. טיפ: לכוס מים רותחים יש להוסיף כפית גדושה מהחליטה, להשרות כ 10 דקות, לשתות חם או קר ולאכול את הפירות.
תה צמחים טעים המכיל פירות וצמחים ומשלב שקדים מסוכרים וקינמון, מה שמזכיר את טעמי הילדות. תה נטול קפאין זה הוא הפינוק המושלם לשעות הערב. חליטה זו עשויה מ-3 פירות ותבלינים שונים! - תפוח - קינמון - שקדים
צ'אי צ'אי הודי (בכתב דוונאגרי: चाय) הוא תערובת של תה וחלב (או חלב ומים) המורתחים יחדיו. מקורו של הצ'אי הוא בהודו ושם הוא פופולרי אף יותר מאשר קפה או תה רגיל. לצ'אי גרסאות רבות, הידועה שבהן היא צ'אי מסאלה בה ניתן למצוא ארבעה מרכיבים עיקריים: תה, סוכר, תבלינים וחלב. השוני בין סוגי הצ'אי בא לידי ביטוי בדרך כלל בסוג התבלינים ובמינונם. ברוב סוגי הצ'אי יהיו ג'ינג'ר והל. תבלינים נוספים שניתן למצוא בצ'אי הם: קינמון, ציפורן, כוכב אניס, זרעי שומר, אגוז מוסקט ומעט פלפל אנגלי. בשנים האחרונות בעקבות גלי המטיילים הישראלים למזרח הפך הצ'אי פופולרי גם בישראל.