תמרים אורגניים הגדלים במטעי נאות סמדר שבדרום הר הנגב בתנאי אקלים וקרקע מדבריים המעניקים להם את טעמם העשיר. התמר הוא התשובה הבריאה והטבעית לצורך ב”מתוק” ובפחמימות זמינות. הוא מספק שפע של סיבים תזונתיים המקנים תחושת שובע, עשיר במינרלים כאשלגן ומגנזיום ובנוגדי חימצון. הוא משמש הן לבישול והן כחטיף.
תמר דקל נור בעל צבע דבשי בהיר, הפרי מאורך ורך למחצה. ביחס לתמרים אחרים הוא עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים . בתמר הרכב סוכרים המעניק לו טעם דבשי. ניתן לאכול אותו ישירות או לשלב עם גרנולה, בשייקים, או כממתיק טבעי למוסים ומאפים מתוקים.