מיובש באופן טבעי בשמש. ללא תוספת סוכר וחומרים משמרים. טוב לאפייה, תוספת לאורז או סתם לאכילה. צימוקים יכולים להיות חטיף אנרגיה ולספק במהירות סוכר זמין לגוף. -מונעים נזקי חימצון בתאים, וגם הם מכילים את המינרל בור, אשר חיוני למניעת אוסטיאופורוזיס. -אשלגן חיוני למניעת יתר לחץ דם ולהפחתת הסיכון למחלות לב. -ויטמין B6 משתתף בניטרול הומוציסטאין, חומר אשר מעלה סיכון למחלות לב וכלי דם. - הסיבים שבצימוקים נמצא כמסייע בהורדת רמות הכולסטרול. -בהפחתת הסיכון לסרטן המעי הגס ובהקלה על חלק מהתסמינים של “תסמונת המעי הרגיש”.
תירס מזן מיוחד בעל גרעינים קטנים שמתנפחים כאשר התירס מחומם הכנת הפופקורן נעשית על ידי חימום גרגירי תירס עד אשר מעטפת הגרגיר מתפקעת תחת לחץ הנוצר בתוכו. התפקעותו של הגרגיר ושחרור הלחץ שבו מפיחה את תוכן הגרגיר ויוצרת מרקם אוורירי בצורה אופיינית. חימום הגרגירים נעשה באמצעות חימום בסיר בישול, תנור מיקרוגל, מחבת או בעזרת מכשירים מיוחדים לייצור פופקורן. בדרך כלל מוסיפים לגרגרי התירס לפני ...
תמר דקל נור בעל צבע דבשי בהיר, הפרי מאורך ורך למחצה. ביחס לתמרים אחרים הוא עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים . בתמר הרכב סוכרים המעניק לו טעם דבשי. ניתן לאכול אותו ישירות או לשלב עם גרנולה, בשייקים, או כממתיק טבעי למוסים ומאפים מתוקים.
תמרים אורגניים הגדלים במטעי נאות סמדר שבדרום הר הנגב בתנאי אקלים וקרקע מדבריים המעניקים להם את טעמם העשיר. התמר הוא התשובה הבריאה והטבעית לצורך ב”מתוק” ובפחמימות זמינות. הוא מספק שפע של סיבים תזונתיים המקנים תחושת שובע, עשיר במינרלים כאשלגן ומגנזיום ובנוגדי חימצון. הוא משמש הן לבישול והן כחטיף.