לפני קצת יותר משנתיים החלטנו שחייבת להיות דרך לייצר שוקולד טבעוני בטעם של שוקולד חלב ושוקולד לבן. האמנו שגם לטבעונים ורגישים ללקטוז מגיע להנות משוקולד.
בשנתיים האלו קראנו כל פיסת מידע שרק אפשר על שוקולד, וניסינו עשרות נוסחאות שונות במגוון של תהליכי ייצור שונים - עד שהגענו לתוצאה מושלמת!
את כל השוקולד אנחנו מייצרים באופן ביתי, בעבודת יד, בעזרת טכניקות מסורתיות לייצור שוקולד. אנו משתמשים בשילוב שפיתחנו על בסיס סויה וקוקוס כדי לתת לשוקולד מרקם וטעם דומים באופן מפתיע לגרסה החלבית.