רוטב סויה ללא גלוטן מופק מפולי סויה איכותיים ולא מהונדסים גנטית, ועובר תהליך התססה טבעי. ניתן להשתמש בו להכנת מגוון מאכלים אסיאתיים ואחרים ללא גלוטן. רוטב הסויה מתאים לבישול, למרקים, כרוטב לסלטים ולמוקפצים, כמרינדה לבשרים ודגים על האש וכמטבל לסושי.
רוטב סויה תמרי – למאכלים סיניים יש מסורת סינית עתיקה ומיוצר בטכנולוגיה מתקדמת. תהליך הכנת רוטב הסויה מתחיל בהתססה של 6 חודשים ואחריהן מוסיפים את שאר המריכים. רוטב סויה תמרי אינו מכיל קמח כמו רוב רטבי הסויה הלא בריאים בשוק ולכן אינו מכיל גלוטן.