פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). אבקת שמרי בירה פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). תכולת הזרחן בהם גבוהה ולכן יש לצרכם יחד עם כמות מקבילה של סידן. יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש
פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). שמרי בירה- פתיתים פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). תכולת הזרחן בהם גבוהה ולכן יש לצרכם יחד עם כמות מקבילה של סידן.
שמרים יבשים פעילים: פותחו באמצע שנות החמישים. בזכות אורך חיי המדף הארוכים בהם התברכו, הם המשמשים ברוב מתכוני הלחם. הם מהווים תחליף משמעותי לשמרים הטריים הטבעיים. במקרה בו משתמשים בשמרים יבשים במקום אלה הטריים, ומאחר ואלה היבשים פעילים וחזקים יותר, יש להפחית 70 אחוז מהכמות הרשומה במתכון. כלומר- להשתמש רק בשלושים אחוז.