חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    מהמטבח האסייתי

    מיין לפי
    תמונה של ווק  ג'ינג'ר לסושי  227  ג"ר

    ווק ג'ינג'ר לסושי 227 ג"ר

    פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
    11.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק איטריות אורז 5 מ'מ

    ווק איטריות אורז 5 מ'מ

    ווק איטריות אורז 5 מ'מ
    10.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מחצלות לגלגול סושי

    ווק מחצלות לגלגול סושי

    המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.
    6.50 ₪ ליחידה
    תמונה של ווק מקלוני אורז דקיקים  400 ג"ר

    ווק מקלוני אורז דקיקים 400 ג"ר

    אטריות אורז דקות באריזה של 400 גרם, מתאימות לבישול ולהקפצה, כמנה מרכזית או תוספת לארוחה בסגנון אסייתי.
    10.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט  אוף אסיה מחית קארי ירוק 400 ג'ר

    טייסט אוף אסיה מחית קארי ירוק 400 ג'ר

    טייס אוף אסיה מחית קארי ירוק 400 ג'ר קארי ירוק משמש לתבשילי פירות-ים, דגים, בקר, עוף וטופו. מחית הקארי חריפה ומרוכזת. להכנת הרוטב מומלץ לערבב את הקארי עם חלב קוקוס לעידון טעמו ומרקמו של הרוטב.
    21.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט  אוף אסיה קמח טמפורה 500 ג'ר

    טייסט אוף אסיה קמח טמפורה 500 ג'ר

    טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.
    11.00 ₪ ליחידה
    מסננים Close