אטריות עשויות משעועית מונג. האטריות דקות מאוד והן מצריכות השרייה במים חמימים לפני השימוש. לאחר ההשריה הן מתרככות והופכות לשקופות. ניתן לאכול אותן מיד לאחר השרייה ואפשר גם לבשל אותן. אפשר להשתמש באטריות שעועית כמרכיב בסלטים (כמו במבחר סלטים תאילנדיים), להקפצה או כתוספת למרקים.
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. Euro - K כשר פרווה למהדרין -
גלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. OU כשר פרווה - בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן