Filters
Sort by Position Name: A to Z Name: Z to A Price: Low to High Price: High to Low Created on
Display 3 6 9 3 6 9 per page
Add to compare list Add to wishlist
טחינה מלאה מונבטת בה, השומשום נטחן עם קליפתו וכן עובר תהליך הנבטה במים שנע בין 24-72 שעות. תהליך הנביטה מייצר “עמילן סוכרים” (פרוטאין A + פרוטאין (B. טחינה זו מכילה פי 6 סידן ופי 2.5 ברזל ומלאה בסיבים תזונתיים, טעמה חלבתי ומעט מריר.
Add to compare list Add to wishlist
טחינה משומשום אתיופי מלא, טחינה קלאסית הנטחנת ביחד עם הקליפה בעלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם מודגש.
Add to compare list Add to wishlist
זית יווני מזן קלמטה, פופולארי במטבח היווני והאיטלקי במיוחד.
Add to compare list Add to wishlist
זיתים ירוקים בגודל ממוצע, מאופיינים במליחות ומרירות ומיושנים במשך שנה בחבית בכדי להביא להפחתה במרירות
Add to compare list Add to wishlist
זיתים שחורים מזן פישולן, מיובשים במלח. מומלץ להפוף את הצנצנת לפני השימוש.
Add to compare list Add to wishlist
דבש פרחי בר, מופק מסוגים שונים של צמחים.מתיקותו חזקה וגונו משתנה.