מסננים
מיין לפי ללא מיון שם: א עד ת שם: ת עד א מחיר: מנמוך לגבוה מחיר: מגבוה לנמוך תאריך יצירה
הצג 3 6 9 3 6 9 בעמוד
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
טחינה מלאה מונבטת בה, השומשום נטחן עם קליפתו וכן עובר תהליך הנבטה במים שנע בין 24-72 שעות. תהליך הנביטה מייצר “עמילן סוכרים” (פרוטאין A + פרוטאין (B. טחינה זו מכילה פי 6 סידן ופי 2.5 ברזל ומלאה בסיבים תזונתיים, טעמה חלבתי ומעט מריר.
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
טחינה משומשום אתיופי מלא, טחינה קלאסית הנטחנת ביחד עם הקליפה בעלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם מודגש.
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
זית יווני מזן קלמטה, פופולארי במטבח היווני והאיטלקי במיוחד.
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
זיתים ירוקים בגודל ממוצע, מאופיינים במליחות ומרירות ומיושנים במשך שנה בחבית בכדי להביא להפחתה במרירות
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
זיתים שחורים מזן פישולן, מיובשים במלח. מומלץ להפוף את הצנצנת לפני השימוש.
הוסף לרשימת השווה הוסף לרשימה שלי
דבש פרחי בר, מופק מסוגים שונים של צמחים.מתיקותו חזקה וגונו משתנה.