דגן שמקורו במרכז אמריקה ונחשב לגידול החקלאי הנרחב ביותר בעולם מכיל כמות גבוה של סיביים תזונתיים ופחמימות ולכן נחשב למקור מצויין לאנרגיה, בעל אחוז נמוך של חלבון ודל בשומן, אשלגן, מגנזיום, ברזל וויטמנים מקבוצת B. גרעיני התירס משמשים לבישול ואפייה ולהכנת פופקורן האהוב עלינו.
גלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. OU כשר פרווה - בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן
הגלוטן הוא חלבון מורכב המצוי בעיקר במוצרי חיטה, שעורה ושיפון. חולי הצליאק עסוקים בלמצוא תחליפים למוצרים המכילים גלוטן. מוצרים העשויים מתירס, תפוחי אדמה ואורז הינם התחליפים העיקריים. רכיבים: קמח תירס (70%), קמח אורז (30%). ללא ביצים ונתרן