אטריות עשויות משעועית מונג. האטריות דקות מאוד והן מצריכות השרייה במים חמימים לפני השימוש. לאחר ההשריה הן מתרככות והופכות לשקופות. ניתן לאכול אותן מיד לאחר השרייה ואפשר גם לבשל אותן. אפשר להשתמש באטריות שעועית כמרכיב בסלטים (כמו במבחר סלטים תאילנדיים), להקפצה או כתוספת למרקים.
ספגטי אורגני מחיטת דורום אורגנית, ללא חומרי הדברה, ללא דשנים כימיים. ספגטי מחיטה מלאה מיוצר מגרעיני חיטת דורום שנטחנים בשלמותם יחד עם הנבטים והקליפות שעוטפות אותם. כתוצאה מכך הפסטה עשירה בסיבים תזונתיים, בוויטמינים, ובמינרלים – שמצויים רק בקליפות ובנבטים של גרעיני החיטה. לעומת זאת, פסטה רגילה מיוצרת מאותה חיטת דורום, לאחר שמנפים ממנה את הנבטים ואת הקליפות ומקבלים קמח לבן "נקי". גרעיני החיטה מורכבים משלושה חלקים: הנבטים – מכילים את כל הוויטמינים, המינרלים והחלבונים הבריאים שבגרעין החיטה. הגרעין (האנדוספרם) – מכיל בעיקר עמילן. העמילן מתפרק בגוף לסוכר ותורם את מרבית הקלוריות שנכללות בקמח. הקליפות (סובין) – עתירות סיבים תזונתיים בריאים וחיוניים