בעזרת רוטב בסיס לבישול תוכלו להעשיר ולגוון את המטבח שלכם בהמון מנות חדשות מלאות בטעמים וניחוחות ייחודיים. מוסיפים בכל פעם לרוטב רק כמה רכיבים פשוטים ומקבלים רטבים ואינספור מתכונים ממש טעימים.
פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
המחצלת אינה חובה להכנת סושי אבל מאוד עוזרת ברוב המקרים. המחצלת עוזרת למגלגל הסושי לשמור על לחצץ אחיד לאורך הרול במהלך הגילגול. היא גם משמשת לשמירת הצורה של הרול במהלך הגילגול ובסופו. כאשרמכינים רול אינסייד אאוט, יש לעטוף את המחצלת בניילון נצמד על מנת שהאורז לא ידבק למחצלת או חמור מכך יתקע בין מקלות הבמבוק.