הגבינות עשויות על בסיס קוקוס ללא חומרים משמרים, ללא כולסטרול ומכילות חלבון מהצומח שמקורו בסויה. מרקמן וטעמן דומה לגבינות המקוריות. הגבינות הטבעוניות נראות במרקם ובצורה כמקבילותיה מהחי וניתנות להתכה ולשימוש גם בפשטידות ובפיצות.
הגבינות עשויות על בסיס קוקוס ללא חומרים משמרים, ללא כולסטרול ומכילות חלבון מהצומח שמקורו בסויה. מרקמן וטעמן דומה לגבינות המקוריות. הגבינות הטבעוניות נראות במרקם ובצורה כמקבילותיה מהחי וניתנות להתכה ולשימוש גם בפשטידות ובפיצות.
המוצרלה טעימה מאוד כמו שהיא. הכנו ממנה כריכים טעימים, סלט קפרזה (פרסנו אותה וסידרנו אותה עם פרוסות עגבניות ועלי בזיליקום ומעט שמן זית ומלח מעל). בנוסף, המוצרלה הייתה מושלמת על הפיצה הביתית שלנו. היא נמסה מצוין והעשירה את טעם הפיצה. סוף סוף גבינה טבעונית שלא נדבקת !
רסק תפוחים עשוי מתפוחים קלופים או לא קלפים שבושלו בסיידר תפוחים או במים ונטחנו . בעבר באמצעות הרסק שימרו את התפוחים באמצעות לימון וסוכר מעונה לעונה. היום ניתן למצוא מס' סוגים בחנויות: רסק ממותק , לא ממותק , בקופסאות שימורים,בקופסאות פלסטיק, עם תבלינים או בשילוב עם פירות נוספים. לרוב מוסיפים חומרים משמרים למינהם או סוכרים כמו סוכר, סירופ תירס או סוכרלוז , כדאי להקפיד לקרוא את התוויות ולוודא כי הרסק אינו מכיל חומרים משמרים או סוכר. כוס רסק תפוחים מכילה 2.7 גרם סיבים תזונתיים שהם כ- 11% מהתצרוכת היומית המומלצת 2.4 מ"ג ויטמין C , שהם 4% מהתצרוכת היומית המומלצת בנוסף התפוחים מכילים חומרים נוגדי חימצון היעילים במניעת מחלות . תפוחים יוצרים תגובה בסיסית בגוף. ולכן מומלצים לפי הרפואה הטבעית לשילוב בתפריט היומי למניעת מחלות כמו דלקות פרקים, קנדידה, בעיות עור, אבנים בכיס המרה ועוד. רסק התפוחים מחליף באפייה הטבעונית ביצים, רסק טבעי ולא מעובד מקנה טעם ומרקם