קמח שיפון מלא עשוי מגרגירי הדגן שיפון, שנטחנים בשלמותם (עם הקליפה). לשיפון יש כמה תכונות נהדרות. הוא דל בגלוטן, הפעילות האנזימטית שבקמח גבוהה יותר, ולכן הבצק שתכינו ממנו יתפח מהר יותר. הוא שומר טוב יותר על לחות ולכן מאפים עם קמח שיפון יישמרו טריים לאורך יותר זמן. הערך הגליקמי שלו נמוך, הוא מזין ומשביע יותר ועשיר בסיבים תזונתיים, חלבון וברזל. 15 גרם של קמח שיפון מלא מהווים כ- 50% מתצרוכת הסיבים התזונתיים המומלצת ביום.
כרגיל" קמח רב תכליתי ללא גלוטן מחליף אחד לאחד קמח ברוב המתכונים ללא חלב I ללא אגוזים I ללא חומרים משמרים בפיתוחה של השפית ענת מזור מהיום הכל כרגיל ! המגמה העולמית של תזונה לא גלוטן הביאה את אשבל לפתח סדרה חדשה של קמחי פרמיום לאפייה ללא גלוטן. מיתוג הסדרה בשם "כרגיל" הגיע מאיכות המוצרים, אשר מאפשרים אפייה נוחה אשר מחליפה קמחי חיטה, ללא סיבוכים, אומדנים וחישובים. קמחי כרגיל מאפשרים להחליף באפייה ביתית את קמח החיטה באפיית לחם, עוגות בחושות, עוגות קראנציות, פנקייקים ועוד. הסדדרה פותחה בשיתוף שף עינת מזור, מובילה בתחום האפייה ללא גלוטן בישראל. היצור מתבצע בתנאי GMP ו – ISO 22000:2005, ISO 22000-1:2009/ ** מיוצר במפעל עם תקני איכות בינלאומיים בתנאי ייצור נאותים רכיבים: קמח אורז,עמילנים,עמילן טפיוקה מעובד (E-144), מסמיך: אבקת צלולוז, חלבון אפונה, מייצב (קסנטן-גאם), חומרי תפיחה ( E-450i , E500ii ), מלח, מתחלב (E-471).