תערובת לאפייה ללא גלוטן על בסיס עמילן חיטה. מתאים לכל סוגי המאפים. מתאים לברכת "המוציא לחם". טעים במיוחד ונח מאוד לעבודה. (רכיבים: עמילן חיטה (ללא גלוטן), קמח אורז, עמילן אורז, סיבים תזונתיים (פסיליום, תפוח אדמה) מסמיך (E464) חומר הלחה (E420))
תערובת אפייה ללא גלוטן מתוצרת איטליה. ברכתו "שהכל". התערובת מתאפיינת בתוצאות אפייה אשר אינן נופלות מאפיה בקמחים רגילים, הן מבחינת המראה והן מבחינת הטעם ונוחות העבודה. התערובת נבנתה על בסיס ידע עשיר באפייה ובטחינה, שנצברו באיטליה במשך שנים. מומלץ ללחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד. ניתן להשיג באריזת חסכון של 15 ק"ג