שבבי קקאו רוא, פריכים ועשירים בטעמם, המופקים מפולי קקאו שלמים שקולפו ופוררו. שבבי הקקאו הופקו מפולי קקאו שלמים שקולפו ופוררו, והם מהווים "שוקולד צ'יפס של הטבע". לשבבי הקקאו הפריכים יש טעם של שוקולד טהור, והם מהווים מקור עשיר בנוגדי חמצון, ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. שבבי הקקאו יכולים לשמש כחטיף טעים וזמין, ארוז ומוכן לאכילה, ולחילופין ניתן להוסיף אותם לעוגיות, לתערובת של פירות יבשים עם אגוזים ושקדים, לרסק פירות ולגלידה. נפלאות הקקאו
אפשר להכין שוקולד מטריף חושים במטבח הפרטי, בלי צורך בציוד מיוחד שוקולד שמכינים בבית הוא הכי טרי שיש, ומי שלא טעם אף פעם שוקולד מהיום - ממש כדאי הוא מתוק או מריר בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, איכותי יותר משוקולד שוויצרי ועולה פחות, קל מאוד להכנה, ויש בו רק חומרים טובים
עץ הקקאו גדל ביערות טרופיים ופירותיו גדושים בפולים פולי הקקאו עשירים במינרלים ובנוגדי חמצון, והם נחשבים לסופר פוד מזין ומרפא את הפולים מתסיסים ומייבשים בשמש פולים אלה עוברים תהליך התססה וייבוש מעודנים במיוחד, בשונה מפולים המיועדים לתעשיית השוקולד תהליך זה שומר על טעמם המעודן ועל סגולותיהם מהווה תוספת מושלמת לסלט פירות, גרנולה, דייסה או גלידה הצעת הגשה: לערבב עם מעט סילאן או מייפל לממרח שוקולד חי כשר פרווה בהשגחת הרב שמואל שפירא - כוכב יאיר-צור יגאל
עץ הקקאו גדל ביערות טרופיים ופירותיו גדושים בפולים פולי הקקאו עשירים במינרלים ובנוגדי חמצון, והם נחשבים לסופר פוד מזין ומרפא את הפולים מתסיסים ומייבשים בשמש פולים אלה עוברים תהליך התססה וייבוש מעודנים במיוחד, בשונה מפולים המיועדים לתעשיית השוקולד תהליך זה שומר על טעמם המעודן ועל סגולותיהם מהווה תוספת מושלמת לסלט פירות, גרנולה, דייסה או גלידה הצעת הגשה: לערבב עם מעט סילאן או מייפל לממרח שוקולד חי כשר פרווה בהשגחת הרב שמואל שפירא - כוכב יאיר-צור יגאל