אבקת שורש מאקה אורגנית משובחת, מזינה, בריאה, עשירה מאוד במינרלים ומהווה מולטי-ויטמין טבעי צמח המאקה הקטן והחזק הוא אחד המינים היחידים שצומחים באנדים הגבוהים, מעל 4000 מטר הילידים באזור ג'ונין בפרו מגדלים ואוכלים את המאקה כבר מאות שנים, ומייחסים לו תכונות רבות של מרפא ותזונה כגון איזון הורמונלי, חיזוק התשוקה והפוריות, ושיפור יכולת הריכוז לערבב במים, במיץ, או במשקה טבעי או כתוספת לשייק, דייסה, או גרנולה
אפשר להכין שוקולד מטריף חושים במטבח הפרטי, בלי צורך בציוד מיוחד שוקולד שמכינים בבית הוא הכי טרי שיש, ומי שלא טעם אף פעם שוקולד מהיום - ממש כדאי הוא מתוק או מריר בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, איכותי יותר משוקולד שוויצרי ועולה פחות, קל מאוד להכנה, ויש בו רק חומרים טובים
עץ הקקאו גדל ביערות טרופיים ופירותיו גדושים בפולים פולי הקקאו עשירים במינרלים ובנוגדי חמצון, והם נחשבים לסופר פוד מזין ומרפא את הפולים מתסיסים ומייבשים בשמש פולים אלה עוברים תהליך התססה וייבוש מעודנים במיוחד, בשונה מפולים המיועדים לתעשיית השוקולד תהליך זה שומר על טעמם המעודן ועל סגולותיהם מהווה תוספת מושלמת לסלט פירות, גרנולה, דייסה או גלידה הצעת הגשה: לערבב עם מעט סילאן או מייפל לממרח שוקולד חי כשר פרווה בהשגחת הרב שמואל שפירא - כוכב יאיר-צור יגאל
עץ הקקאו גדל ביערות טרופיים ופירותיו גדושים בפולים פולי הקקאו עשירים במינרלים ובנוגדי חמצון, והם נחשבים לסופר פוד מזין ומרפא את הפולים מתסיסים ומייבשים בשמש פולים אלה עוברים תהליך התססה וייבוש מעודנים במיוחד, בשונה מפולים המיועדים לתעשיית השוקולד תהליך זה שומר על טעמם המעודן ועל סגולותיהם מהווה תוספת מושלמת לסלט פירות, גרנולה, דייסה או גלידה הצעת הגשה: לערבב עם מעט סילאן או מייפל לממרח שוקולד חי כשר פרווה בהשגחת הרב שמואל שפירא - כוכב יאיר-צור יגאל