לח ים אטלנטי טהור וטבעי זה נושא את סגולות מי האוקיינוס עתירי מינרלים טבעיים. תכונות וסגולות מלח ים אטלנטי ידועות מזה מאות בשנים. שיטות איסוף מלח ים אטלנטי זה נותרו ידניות, המלח לא עובר תהליכי שטיפה והלבנה ולא מוספים חומרים מונעי התגבשות. המלח עשיר במגנזיום סידן ברזל ויסודות קורט. מלח ים אטלנטי עשיר בטעמו הייחודי והוא מוערך ואהוב על שפים בכל העולם ובקרב אניני טעם ושוחרי בריאות.
סוכר חום בהיר בעל מתיקות מעודנת ומרקם פריך. סוכר דמררה הוא סוכר פחות מעובד מהסוכר הלבן, ולכן נחשב בריא ממנו. הוא מופק במהלך הזיקוק הראשון של קנה הסוכר, הוא גס יותר והגבישים שלו גדולים יותר.
מלח הימלאיה לעומת המלח השולחני, הוא מלח טבעי העשיר במינרלים רבים החיוניים לתפקוד הגוף, כגון- מגנזיום, אשלגן, ברזל, גופרית, סידן ויסודות נוספים. אלה גם מקנים לו את צבעו הוורוד. חשוב לדעת שהמלח השולחני שרבים משתמשים בו עובר תהליכים כימיים כדי לייבש אותו וכדי שלא יתגבש, והחומרים הללו נשארים על המלח ומזיקים לבריאות. יתר על כן בתהליך העיבוד שלו הוא מנוקה מכל המינרלים הטבעיים שבו. בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד…
זרעי הפשתן מכילים כמות גדולה של שומן בלתי רווי, כולל ALA- חומצה אלפא לינולנית, המשמשת כבסיס לייצור חומצות אומגה 3 נוספות ע״י הגוף. הגרעין מכיל חלבון, שומן, ויטמינים, מינרלים וליגננים. הקליפה עשירה בסיבים תזונתיים.