קמח תירס נטחן מגרעיני תירס שיובשו. הוא מכיל את כל מרכיביו התזונתיים של התירס. התירס עשיר בקרטנואידים, דל בנתרן, מכיל אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ, מעט סידן וויטמיני B.
פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). אבקת שמרי בירה פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים, בהם 16 חומצות אמינו מינרלים רבים, וויטמיני B, (למעט ויטמין B12). תכולת הזרחן בהם גבוהה ולכן יש לצרכם יחד עם כמות מקבילה של סידן. יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש
שיבולת שועל הינו דגן מזין ביותר ובעל ערך קלורי נמוך. היא עשירה בפחמימות מורכבות ובשומנים בלתי רווים (בעיקר חומצה לינואלית), בעלת ערך תזונתי גבוה ותכולת חלבון גבוהה.
זרעי הפשתן עשירים בחומצת השומן החיונית אומגה 3 וכמו כן בזרחן, ברזל, ניאצין, סיבים וחלבון. בשל תכונות אלו הם מומלצים לטיפול בדברים רבים כמו איזון המערכת ההורמונאלית, מיגרנות, דיכאון, היפראקטיביות בילדים, שיפור יכולות ריכוז וחשיבה, הגברת הנקה, בניית עור בריא, ניקוי כבד, ועוד.
טחינה "תבואות" מיוצרת מזרעי שומשום הגדלים בגידול אורגני הנקי מרעלים וחומרי הדברה המזיקים לבריאות. טחינה היא מקור מצויין למינרלים, סידן, ברזל ולויטמינים ממשפחת B. הטחינה מכילה חומצות שומן בלתי רוויות שלהן חשיבות באיזון רמת הכולסטרול והשומנים בדם.
שיבולת שועל היא דגן מזין ביותר ובעל ערך קלורי לא גבוה. היא עשירה בפחמימות מורכבות, בעלות ערך תזונתי גבוה, בתכולת חלבון גבוהה ובשומנים בלתי רווים (בעיקר חומצה לינולאית). סובין שבולת שועל טבעי שיבולת שועל הינה דגן מזין ביותר ובעלת ערך קלורי לא גבוה. היא עשירה בפחמימות מורכבות, בעלות ערך תזונתי גבוה, בתכולת חלבון גבוהה ובשומנים בלתי רווים (בעיקר חומצה לינולאית). סובין שיבולת שועל מספק בעיקר סיבים מסיסים. סיבים אלו מאטים את תהליך התרוקנות הקיבה, תהליך שגורם לספיגה איטית יותר של המזון לדם. כמו כן הם עוזרים בהפחתת רמות הכולסטרול והסוכר בדם. מומלץ להוסיף 3-2 כפות סובין ביום ליוגורט, מיץ, גרנולה, מרקים או סלטים. יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש באנגלית OAT BRAN