לח ים אטלנטי טהור וטבעי זה נושא את סגולות מי האוקיינוס עתירי מינרלים טבעיים.
תכונות וסגולות מלח ים אטלנטי ידועות מזה מאות בשנים. שיטות איסוף מלח ים אטלנטי זה נותרו ידניות,
המלח לא עובר תהליכי שטיפה והלבנה ולא מוספים חומרים מונעי התגבשות. המלח עשיר במגנזיום סידן ברזל ויסודות קורט.
מלח ים אטלנטי עשיר בטעמו הייחודי והוא מוערך ואהוב על שפים בכל העולם ובקרב אניני טעם ושוחרי בריאות.
רוטב סויה ללא גלוטן מופק מפולי סויה איכותיים ולא מהונדסים גנטית, ועובר תהליך התססה טבעי. ניתן להשתמש בו להכנת מגוון מאכלים אסיאתיים ואחרים ללא גלוטן. רוטב הסויה מתאים לבישול, למרקים, כרוטב לסלטים ולמוקפצים, כמרינדה לבשרים ודגים על האש וכמטבל לסושי.
סוכר קוקוס משמש כממתיק מסורתי במשך אלפי שנים בדרום מזרח אסיה שם גידול עצי הקוקוס הגדול בעולם. היצרניות הגדולות בעולם של מוצרים מאגוזי הקוקוס הן אינדונזיה והפיליפינים.
סוכר קוקוס בעל מתיקות מעודנת כמעט כמו סוכר חום עם רמז קל של קרמל. מאחר וסוכר קוקוס אינו מעובד הצבע המתיקות והטעם יכולים להשתנות מאריזה לאריזה בהתאם למין הקוקוס והעונה שבה נקטף.