חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    רטבים

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של אקוסטיק פוד רוטב סויה 245 ג'ר
    תמונה של אקיטה רוטב סויה ללא גלוטן 500 מ"ל

    אקיטה רוטב סויה ללא גלוטן 500 מ"ל

    רוטב סויה הוא הרוטב החשוב ביותר במטבח האסייאתי, וכיום ניתן גם למצוא אותו בכל מטבח מערבי. רוטב הסויה ("סויו" במזרח), הוא נוזל תיבול מלוח המיוצר מפולי סויה, מלח, חיטה ומים. את התערובת מניחים לתסיסה למשך ארבעה עד שישה חודשים להשגת הטעם המבוקש, תחת טמפרטורה ולחות מבוקרים. בתקופת האיחסון מתפתחים בסויה יותר מ- 286 רכיבי טעם שונים, המפיקים טעם מלא וייחודי בעל ארומה עדינה. בתהליך זה מקבל הרוטב גוון אדמדם חום-עמוק. רוטב הסויה המשובח נמכר בתוך בקבוקי זכוכית, המאפשרים שמירה על איכות הרוטב לאורך זמן בטמפרטורת החדר. בשוק ישנו מבחר גדול של רטבים סינטטים, העונים לשם רוטב סויה, אך מכילים הרבה מאוד חומרים, צבעי טעם ומאכל, סוכרים, ומונוסודיום גלוטומט. חומרים אלו עוברים תהליך כימי אשר הופך את הרוטב לזול באופן יחסי, מאחר שלהכנתו דרושים ימים ספורים בלבד לעומת שישה חודשי הפקה של רוטב סויה אמיתי.
    21.00 ₪ ליחידה
    תמונה של גרין רוטב סויה אורגני 300 מ'ל

    גרין רוטב סויה אורגני 300 מ'ל

    רוטב סויה הוא שמו של מוצר מזון מותסס המיוצר באופן מסורתי מפולי סויה, דגנים קלוים (לרוב חיטה), מים ומלח, המותססים על ידי עובש מהמינים Aspergillus sojae או Aspergillus oryzae ניתן למצוא גרסאות מקומיות של הרוטב בכל רחבי מזרח אסיה, שם הוא מוגש כמעט כל ארוחה בדומה למלח במערב. בשיטת ההכנה המסורתית משרים בתמלחת בשיעור של 1.5%, פולי סויה צהובים, גרעיני חיטה סדוקים ונבגים של קוג'י - שלאורך חודשים תפרק את חלבוני הדגנים לחומצות אמינו, ותמס לתמלחת אותן, וכן סוכרים. [דרו
    12.00 ₪ ליחידה
    תמונה של גרין רוטב סויה ללא גלוטן 300 מ"ל
    תמונה של דודה ברטה רוטב לשקשוקה 700 ג'ר
    תמונה של דודה ברטה רוטב סילאן חרדל טבעוני 280 ג'ר
    תמונה של וואן ז"ה שן  רוטב סויה תמרי אורגני טבעוני 300 מ"ל

    וואן ז"ה שן רוטב סויה תמרי אורגני טבעוני 300 מ"ל

    רוטב סויה למאכלים סיניים המיוצר לפי מסורת סינית עתיקה ובטכנולוגיה מתקדמת. פולי הסויה עוברים תהליך התססה של 6 חודשים אשר לאחריהם מוסיפים את שאר המרכיבים. רוטב סויה תמרי אינו מכיל קמח חיטה ולכן נטול גלוטן.
    25.50 ₪ ליחידה
    תמונה של וואן ז"ה שן  תמרי רוטב  סויה 500 מ"ל

    וואן ז"ה שן תמרי רוטב סויה 500 מ"ל

    רוטב סויה, רוטב תסיסתי המיוצר בעיקר מפולי סויה, דגנים מים ומלח, המותססים על ידי עובש מסוג Aspergillus sojae או Aspergillus oryzae . ניתן גם להכינו באופן כימי על ידי הוספת חומצה לחלבוני סויה, ליצירת הידרוליזה. הרוטב במקור מסין והוא מאפיין את מאכלי ארצות מזרח ודרום מזרח אסיה, אולם הוא משמש כיום גם בתבשילי המטבח המערבי, הוא מרכיב חשוב של רטבים חריפים. ק
    24.00 ₪ ליחידה
    תמונה של וואן ז"ה שן רוטב סויה תמרי מותסס טבעי- מוםחת נתרן 1000 מ"ל

    וואן ז"ה שן רוטב סויה תמרי מותסס טבעי- מוםחת נתרן 1000 מ"ל

    רוטב סויה הוא הרוטב החשוב ביותר במטבח האסייאתי, וכיום ניתן גם למצוא אותו בכל מטבח מערבי. רוטב הסויה ("סויו" במזרח), הוא נוזל תיבול מלוח המיוצר מפולי סויה, מלח, חיטה ומים. את התערובת מניחים לתסיסה למשך ארבעה עד שישה חודשים להשגת הטעם המבוקש, תחת טמפרטורה ולחות מבוקרים. בתקופת האיחסון מתפתחים בסויה יותר מ- 286 רכיבי טעם שונים, המפיקים טעם מלא וייחודי בעל ארומה עדינה. בתהליך זה מקבל הרוטב גוון אדמדם חום-עמוק. רוטב הסויה המשובח נמכר בתוך בקבוקי זכוכית, המאפשרים שמירה על איכות הרוטב לאורך זמן בטמפרטורת החדר. בשוק ישנו מבחר גדול של רטבים סינטטים, העונים לשם רוטב סויה, אך מכילים הרבה מאוד חומרים, צבעי טעם ומאכל, סוכרים, ומונוסודיום גלוטומט. חומרים אלו עוברים תהליך כימי אשר הופך את הרוטב לזול באופן יחסי, מאחר שלהכנתו דרושים ימים ספורים בלבד לעומת שישה חודשי הפקה של רוטב סויה אמיתי.
    34.00 ₪ ליחידה
    תמונה של וואן ז"ה שן רוטב סויה תמרי מותסס טבעי מופחת  נתרן 500 מ"ל

    וואן ז"ה שן רוטב סויה תמרי מותסס טבעי מופחת נתרן 500 מ"ל

    רוטב סויה הוא הרוטב החשוב ביותר במטבח האסייאתי, וכיום ניתן גם למצוא אותו בכל מטבח מערבי. רוטב הסויה ("סויו" במזרח), הוא נוזל תיבול מלוח המיוצר מפולי סויה, מלח, חיטה ומים. את התערובת מניחים לתסיסה למשך ארבעה עד שישה חודשים להשגת הטעם המבוקש, תחת טמפרטורה ולחות מבוקרים. בתקופת האיחסון מתפתחים בסויה יותר מ- 286 רכיבי טעם שונים, המפיקים טעם מלא וייחודי בעל ארומה עדינה. בתהליך זה מקבל הרוטב גוון אדמדם חום-עמוק. רוטב הסויה המשובח נמכר בתוך בקבוקי זכוכית, המאפשרים שמירה על איכות הרוטב לאורך זמן בטמפרטורת החדר. בשוק ישנו מבחר גדול של רטבים סינטטים, העונים לשם רוטב סויה, אך מכילים הרבה מאוד חומרים, צבעי טעם ומאכל, סוכרים, ומונוסודיום גלוטומט. חומרים אלו עוברים תהליך כימי אשר הופך את הרוטב לזול באופן יחסי, מאחר שלהכנתו דרושים ימים ספורים בלבד לעומת שישה חודשי הפקה של רוטב סויה אמיתי.
    24.90 ₪ ליחידה