חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של ליקרס  אבקת אפיה אורגנית ללא אלומיניום 4*21 גרם

    ליקרס אבקת אפיה אורגנית ללא אלומיניום 4*21 גרם

    אבקת האפייה החלה להימכר כבר במחצית הראשונה של המאה ה-19, אך האבקה המודרנית שאנו מכירים כיום הומצאה על ידי מדענים בגרמניה בשנת 1898. אבקת האפייה היוותה פריצת דרך בתחום האפייה, ויש המחשיבים אותה כפריצת הדרך העיקרית באפייה המודרנית. קודם להופעתה יכלו טבחים להתפיח את הבצק רק באמצעות הקצפת ביצים נמרצת; מחמצת; או בעזרת שמרים.
    10.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ארוי די קרם קוקוס 250  מ"ל
    תמונה של תבואות מלח המלאיה גס 1 ק"ג
    תמונה של ווק מקלוני אורז דקיקים  400 ג"ר

    ווק מקלוני אורז דקיקים 400 ג"ר

    אטריות אורז דקות באריזה של 400 גרם, מתאימות לבישול ולהקפצה, כמנה מרכזית או תוספת לארוחה בסגנון אסייתי.
    10.50 ₪ ליחידה
    תמונה של מלח הארץ מלח מופחת נתרן 250 ג"ר
    תמונה של אביב ירוק קורנפלור ללא גלוטן 250 גרם

    אביב ירוק קורנפלור ללא גלוטן 250 גרם

    קורנפלור מספק אנרגיה זמינה ומהירה לגוף. מושלם להקרמת מרקים, רטבים ותבשילים שונים. מעניק אווריריות ועידון למאפים ללא גלוטן. רכיבים: עמילן תירס, אלרגניים: מכיל גופרית דו-חמצנית. עלול להכיל סויה, שקדים.
    10.90 ₪ ליחידה
    תמונה של תבואות קמח תירס פולנטה אורגנית 500 ג'ר

    תבואות קמח תירס פולנטה אורגנית 500 ג'ר

    קמח תירס נטחן מגרעיני תירס שיובשו. הוא מכיל את כל מרכיביו התזונתיים של התירס. התירס עשיר בקרטנואידים, דל בנתרן, מכיל אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ, מעט סידן וויטמיני B.
    10.90 ₪ ליחידה
    תמונה של שי של הטבע עמילן טפיוקה 450 ג'ר

    שי של הטבע עמילן טפיוקה 450 ג'ר

    עמילן טפיוקה ללא גלוטן מופק משורש צמח הקסוואה שמקורו בדרום אמריקה. לקמח טעם ניטרלי ומרקם עדין המתאימים במיוחד לאפייה ללא גלוטן. רכיבים: עמילן טפיוקה, אלרגניים: עלול להכיל שקדים
    10.90 ₪ ליחידה
    תמונה של גרין קוקו קרם קוקוס אורגני 250 מ'ל

    גרין קוקו קרם קוקוס אורגני 250 מ'ל

    גרין קוקו קרם קוקוס אורגני 250 מ'ל
    10.90 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה  מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    מסננים Close