רוטב סויה תמרי – למאכלים סיניים יש מסורת סינית עתיקה ומיוצר בטכנולוגיה מתקדמת.
תהליך הכנת רוטב הסויה מתחיל בהתססה של 6 חודשים ואחריהן מוסיפים את שאר המריכים.
רוטב סויה תמרי אינו מכיל קמח כמו רוב רטבי הסויה הלא בריאים בשוק ולכן אינו מכיל גלוטן.
שמן פשתן בכבישה קרה שקד תבור.
כיוון שהתזונה המערבית דלה ברכיבים החיוניים לגופנו צריכה של שמן פשתן בכבישה קרה מהווה מקור צמחי מצוין לאומגה 3 ו- 9, ומספקת לגוף כמות נאה של אומגה 3 החסרה לו ובכך תורמת לבריאות העור ולחיזוק המחשבה.
יעיל לטיפול בדלקות גרון, דלקת ריאות וברונכיט.
מסייע לסובלים מבעיות מעיים, עצירות, מעי רגיז, גזים ועוד..
מתאים גם במטבח, לתיבול סלטים,גבינות ולהוספה לממרחים.