מגוון החמצים של "OLITALIA"כולל בתוכו:חומץ בלסמי ממודנה, וחומץ בן יין אדום או לבן.
על החומץ בלסמי של אוליטליה מוטבעת התווית היוקרתית המאשרת כי חומץ הבלסמי יוצר לפי המסורת של מודנה.(Modena)
שמן שומשום שקד תבור. השומשום נחשב לאחד מצמחי הבריאות העתיקים ביותר בעולם ולו שימושים רבים. במטבח, מתאים במיוחד להכנת מוקפצים אסיאתיים ולקישוט מאפים. מחקרים רבים שפורסמו מראים כי, זרעי השומשום עשירים במיוחד בסידן ובמגנזיום, מטיבים עם חולי סוכרת ובעלי השפעה חיובים באנשים עם יתר לחץ דם משני. שמן השומשום נמצא יעיל לשמירה על בריאות הפה והחניכיים. שימוש מומלץ : השהיית כפית שמן שומשום למשך 2-3 דקות בפה, למניעת ריח רע מהפה, עששת שיניים, יובש בגרון ונסיגת חניכיים. עוד נמצא כי שמן השומשום מסוגל להפחית צמיחת חיידקי סטרפטוקוקוס הקשורים בהיווצרות חיידקים ומשקעים סביב השן וכן למנוע דימום ודלקות חניכיים. במחקרי מעבדה נמצא כי שמן שומשום עצר גדילת תאי סרטן מלנומה ומעיים. נעים ופשוט לשימוש. לבריאות.
את אצות הוואקמה ניתן למצוא בדרך כלל בסלטים ובמנות כגון מרק מיסו. התרד הימי מכיל רמות גבוהות של סידן ומגנזיום, מינרלים החשובים למניעת אוסטאופרוזיס, בייחוד אצל נשים. בנוסף, למינרלים הללו פעילות משתנת ובכך הם תורמים להורדת נפיחות ובצקות.
וואקמה מכילה מגנזיום, אשלגן ומנגן וכמויות נכבדות של סידן. הן עשירות בוויטמין A, B1 וחומצה פולית. אצות הוואקמה אף מכילות הרבה אומגה 3, וזהו המקור הצמחוני הטוב ביותר לחומצת שומן זאת עבור צמחונים וטבעונים.
חומץ תפוחים המופק מתסיסה של 100% מיץ תפוחים טהור, סחוט טרי.
מתאים לשימוש כבסיס לרטבים שונים, הכנת מרינדות, תיבול סלטים.
אורגני, ללא חומרים משמרים, חומרי הדברה, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר וללא לקטוז.
שמרים יבשים פעילים: פותחו באמצע שנות החמישים. בזכות אורך חיי המדף הארוכים בהם התברכו, הם המשמשים ברוב מתכוני הלחם. הם מהווים תחליף משמעותי לשמרים הטריים הטבעיים. במקרה בו משתמשים בשמרים יבשים במקום אלה הטריים, ומאחר ואלה היבשים פעילים וחזקים יותר, יש להפחית 70 אחוז מהכמות הרשומה במתכון. כלומר- להשתמש רק בשלושים אחוז.