לח ים אטלנטי טהור וטבעי זה נושא את סגולות מי האוקיינוס עתירי מינרלים טבעיים.
תכונות וסגולות מלח ים אטלנטי ידועות מזה מאות בשנים. שיטות איסוף מלח ים אטלנטי זה נותרו ידניות,
המלח לא עובר תהליכי שטיפה והלבנה ולא מוספים חומרים מונעי התגבשות. המלח עשיר במגנזיום סידן ברזל ויסודות קורט.
מלח ים אטלנטי עשיר בטעמו הייחודי והוא מוערך ואהוב על שפים בכל העולם ובקרב אניני טעם ושוחרי בריאות.
מִירִין הוא ליקר אורז מהמטבח היפני, בדומה לסאקה ובעל אחוז אלכוהול נמוך ממנו. זהו מצרך חשוב במטבח היפני, בעל טעם מתקתק. בתקופת אדו, מירין נשתה כסאקה מתוק. אוטוסו, הנשתה באופן מסורתי בערב השנה היפנית החדשה יוצר על ידי השריית תערובת תבלינים במירין
קמח אורז לבן ללא גלוטן של שי מן הטבע הנו קמח אורז המיוצר מאורז מלא טחון דק והוא תחליף מצוין לקמח חיטה כיוון שהם דומים מאוד במרקם שלהם, ולכן הוא יכול לשמש כמרכיב באפיית לחמים. במטבח היפני הוא משמש להכנת איטריות ומאפים מסורתיים. קמח אורז משמש גם לעיבוי רטבים, ולאפיית מאפים