חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של אביב ירוק קמח אורז לבן ללא גלוטן 400 גרם

    אביב ירוק קמח אורז לבן ללא גלוטן 400 גרם

    קמח אורז לבן ללא גלוטן של שי מן הטבע הנו קמח אורז המיוצר מאורז מלא טחון דק והוא תחליף מצוין לקמח חיטה כיוון שהם דומים מאוד במרקם שלהם, ולכן הוא יכול לשמש כמרכיב באפיית לחמים. במטבח היפני הוא משמש להכנת איטריות ומאפים מסורתיים. קמח אורז משמש גם לעיבוי רטבים, ולאפיית מאפים
    15.00 ₪ ליחידה
    תמונה של אביב ירוק קמח תירס ללא גלוטן ללא סוכר 400 גרם

    אביב ירוק קמח תירס ללא גלוטן ללא סוכר 400 גרם

    קמח התירס הוא מקור מצוין לאנרגיה זמינה ומהירה לגופנו. מקורות של קמח התירס בדרום אמריקה לפני כ-5500 שנים. קמח התירס הנו מקור טוב לוויטמין A.
    15.00 ₪ ליחידה
    תמונה של דגש קמח אורז מלא ללא גלוטן 500 ג"ר

    דגש קמח אורז מלא ללא גלוטן 500 ג"ר

    קמח אורז הנטחן מגרגירי אורז מלא (עם הקליפה), האורז מכיל סיבים תזונתיים ויטמינים מקבוצת B, חומצות אמינו חיוניות.
    14.90 ₪ ליחידה
    תמונה של נטורפוד חרדל אמיתי אורגני  200 ג'ר

    נטורפוד חרדל אמיתי אורגני 200 ג'ר

    חרדל אמיתי אורגני - נטורפוד מרכיבים: מים, זרעי חרדל, חומץ, מלח ים, תבלינים, עשבי תיבול
    14.90 ₪ ליחידה
    תמונה של נטורפוד חרדל גרגירים אורגני 200 ג'ר

    נטורפוד חרדל גרגירים אורגני 200 ג'ר

    חרדל דיז'ון הוא חרדל שמקורו בצרפת, נקרא על שם העיר דיז'ון שבמחוז בורגון. העיר הייתה מרכז ייצור של חרדל בימי הביניים וקיבלה זכויות בצרפת במאה ה-17
    14.90 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    טייסט אוף אסיה אורז לבן עגול מתאים לסושי 1 ק"ג

    כל זני האורז בעולם שייכים לשתי משפחות עיקריות: אינדיקה, שגרגריו ארוכים, דקים ופחות דביקים; וג'פוניקה, שגרגירו קצרים, שמנמנים ונוטים להדבק. שתי המשפחות האלו כוללות אלפי תתי-זנים של אורז – שמקורם באזורים שונים ויש להם תכונות נבדלות זה מזה – ולפי כך הם מתאימים למתכונים ולשיטות בישול שונות ומגוונות. האורז המתאים להכנת סושי הוא אורז בעל גרגרים קצרים שעובר בישול; מעורבב עם חומץ, מלח וסוכר בעודו חם; ועובר מיד קירור. התוצאה היא אורז בעל טעם מאוזן שגרגריו הדביקים נצמדים אחד לשני. לצורך הכנת אורז סושי יש להשתמש בזני אורז השייכים למשפחת הג'פוניקה שגרגריהם, דביקים יחסית, מה שימנע מהאורז בסושי להתפורר. באופן מסורתי נהוג להשתמש בזני אורז עם גרגרים קצרים, כמו למשל מינורי – זן שמקורו ביפן ויש לו גרגרים פחוסים וקצרים. ניתן גם להשתמש בזני אורז בעלי גרגרים בינוניים, כמו הקלרוז – זן של אורז שמקורו בקליפורניה והפופולריות שלו בארה"ב חיבבה אותו גם על היפנים. אם מעוניינים לקבל תוצאה מושלמת, חשוב לשים לב גם לרמת הליטוש של האורז. כעקרון, ככל שהאורז מלוטש יותר הוא יהיה איכותי יותר. טמאקי גולד הוא דוגמא לאורז שעבר ליטוש רב והחלק הפנימי של הגרגר שלו לח באופן יחסי, מה שנותן תוצאה איכותית בהכנת אורז לסושי.
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של תבואות סוכר פירות 500 ג"ר

    תבואות סוכר פירות 500 ג"ר

    סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי. סוכר פירות טבעי סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי. סוכר פירות הוא תחליף הסוכר הטוב ביותר בגלל היותו טבעי לכן אינו מכיל את כל השפעות של הממתיקים על בסיס כימי וכמו כן, ערכו הגליקמי נמוך (20). FRUIT SUGAR FRUCTOSE יש לברור לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף  אסיה מיסו בהיר מחית פולי סויה 500 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מיסו בהיר מחית פולי סויה 500 ג"ר

    מיסו הוא ממרח מסורתי יפני שנוצר על ידי התססה של אורז, סויה ושעורה ביחד. רכיבים: מכיל פולי סויה, אורז, מלח, מים ואלכוהול. (ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל) מיסו מופק מפולי סויה מותססים וקלויים ועשיר בחלבונים. מיסו שירו בהיר – בעל רמת מליחות נמוכה. משמש לסלטים, רטבים, מרקים ומאכלים נוספים
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מיסו כהה מחית פולי סויה 500 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מיסו כהה מחית פולי סויה 500 ג"ר

    מיסו הוא ממרח מסורתי יפני שנוצר על ידי התססה של אורז, סויה ושעורה ביחד. רכיבים: מכיל פולי סויה, אורז, מלח, מים ואלכוהול.
    14.50 ₪ ליחידה
    תמונה של עתיד ירוק עגבניות אורגניות מרוסקות 680 ג'ר

    עתיד ירוק עגבניות אורגניות מרוסקות 680 ג'ר

    עתיד ירוק עגבניות אורגניות מרוסקות 680 ג'ר
    14.50 ₪ ליחידה
    מסננים Close