חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של תבואות קמח כוסמין מלא אורגני 500 גרם

    תבואות קמח כוסמין מלא אורגני 500 גרם

    כוסמין (SPELT) הינו אחד מחמשת מיני הדגן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל וכוסמין) . זהו סוג של דגן עתיק יומין אשר מוזכר בתנ"ך והוא גדל באירופה מזה כ-300 שנה. קמח כוסמין מלא אורגני כוסמין (SPELT) הינו אחד מחמשת מיני הדגן (חיטה, שעורה, שיפון, שיבולת שועל וכוסמין) . זהו סוג של דגן עתיק יומין אשר מוזכר בתנ"ך והוא גדל באירופה מזה כ-300 שנה. יש לנפות לפני השימוש להחזיק במקום קר ויבש
    11.50 ₪ ליחידה
    תמונה של שופרסל שמן קנולה 1 ליטר

    שופרסל שמן קנולה 1 ליטר

    שופרסל שמן קנולה 750 מ'ל
    11.50 ₪ ליחידה
    תמונה של תבואות קמח כוסמת 500 ג'ר

    תבואות קמח כוסמת 500 ג'ר

    תבואות קמח כוסמת 500 ג'ר
    11.50 ₪ ליחידה
    תמונה של זיתא שקשוקה ארטישוק 420 ג'ר

    זיתא שקשוקה ארטישוק 420 ג'ר

    זיתא שקשוקה ארטישוק 420 ג'ר
    11.50 ₪ ליחידה
    תמונה של זיתא רוטב שקשוקה קלאסית 420 ג'ר

    זיתא רוטב שקשוקה קלאסית 420 ג'ר

    זיתא רוטב שקשוקה קלאסית 420 ג'ר
    11.50 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה  מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 5 ממ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה שבבי אורז 227 ג"ר

    טייסט אוף אסיה שבבי אורז 227 ג"ר

    אטריות מרובעות שעשויות קמח אורז. נקראות גוואי צ'אפ בתאילנד. כשהן יבשות הן בעלות צורה מרובעת או משולשת, אולם לאחר הבישול הן מתגלגלות סביב עצמן כך שמתקבלת צורה של גליל. האטריות מתאימות כתוספת למרקים או כבסיס למנות מוקפצות, ובשל צורתן (ויכולתן לספוג רוטב) מתאימות במיוחד למנות עם רטבים סמיכים.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 3 מ"מ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 3 מ"מ 400 ג"ר

    אטריות בצבע לבן-שקוף שמיוצרות מקמח אורז. בניגוד לאטריות חיטה הן אינן דורשות בישול במים, וכדי לאכול אותן נדרש רק להשרות אותן במים חמים למשך מספר דקות או במים קרים למשך כשעה וחצי. אטריות אורז נפוצות במיוחד במטבחי דרום מזרח אסיה, שם הן נוטלות חלק במגוון מנות – כמרכיב בסלטים, כתוספת למרקים (כמו מרק הפו הוויאטנמי) או כשהן מוקפצות (כמו במנת הפאד תאי התאילנדית). אטריות אורז מגיעות במגוון צורות – שטוחות, עגולות, דקות ורחבות. הצורה והעובי מכתיבים את זמן ההשריה הנדרש. מאחר שהן אינן מכילות גלוטן הן מתאימות כתחליף לפסטה עבור הרגישים לגלוטן.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 10 ממ 400 ג"ר

    טייסט אוף אסיה מקלוני אורז 10 ממ 400 ג"ר

    אטריות אורז ברוחב 10 מ"מ הן האטריות האידאליות למנת פאד-תאי התאילנדית המוכרת, למוקפצים נוספים ולמרקים. אלה נודלס ללא גלוטן, ומתאימות גם כתחליף למנות פטוצ'יני.
    11.00 ₪ ליחידה
    תמונה של טייסט  אוף אסיה קמח טמפורה 500 ג'ר

    טייסט אוף אסיה קמח טמפורה 500 ג'ר

    טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.
    11.00 ₪ ליחידה
    מסננים Close