טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.
מלח הימלאיה לעומת המלח השולחני, הוא מלח טבעי העשיר במינרלים רבים החיוניים לתפקוד הגוף, כגון- מגנזיום, אשלגן, ברזל, גופרית, סידן ויסודות נוספים. אלה גם מקנים לו את צבעו הוורוד. חשוב לדעת שהמלח השולחני שרבים משתמשים בו עובר תהליכים כימיים כדי לייבש אותו וכדי שלא יתגבש, והחומרים הללו נשארים על המלח ומזיקים לבריאות. יתר על כן בתהליך העיבוד שלו הוא מנוקה מכל המינרלים הטבעיים שבו.
בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד…
באטריות קונג'אק (שיראטאקי) של Taste of Asia יש רק 13 קלוריות ל-100 גרם, הן משביעות מאוד, משתלבות עם מגוון תבשילים ומספקות מענה ללא גלוטן לנמנעים מפסטה ונודלס מרובות פחמימות. כשר. ארץ
עמילן טפיוקה ללא גלוטן
מופק משורש צמח הקסוואה שמקורו בדרום אמריקה. לקמח טעם ניטרלי ומרקם עדין המתאימים במיוחד לאפייה ללא גלוטן.
רכיבים: עמילן טפיוקה, אלרגניים: עלול להכיל שקדים
קמח תירס נטחן מגרעיני תירס שיובשו. הוא מכיל את כל מרכיביו התזונתיים של התירס. התירס עשיר בקרטנואידים, דל בנתרן, מכיל אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ, מעט סידן וויטמיני B.