קמח כוסמין לבן נטחן מאנדוספרם הגרעין. בעל ערכים תזונתיים גבוהים, מכיל אחוז חלבון גבוה, ויטמינים מקבוצה B ומינרלים. לכוסמין מדד גליקמי נמוך. בעל טעם עדין וייחודי, לשימוש במקום קמח לבן בכל מתכון, ביחס המרה 1:1
חומץ אורז הוא החומץ הנפוץ ביותר במטבחי מזרח אסיה (יפן, סין, ויאטנם וקוריאה). חומץ אורז מיוצר מאורז מותסס או מהמשקעים הנותרים לאחר התססת אורז בתהליך ייצור סאקה. חומץ אורז מתאפיין בצבע בהיר, בחמיצות עדינה ובניחוח מעט מתקתק, והוא מרכיב הכרחי בהכנת אורז לסושי, במרינדות ובמטבלים נפוצים במטבח היפני. לא ניתן להחליף חומץ אורז בחומץ מערבי, שכן פרופיל הטעמים שלו ייחודי.
קמח אורז הינו קמח אשר נוצר מטחינת גרגירי אורז מלא.
האורז המלא הינו דגן בעל חשיבות תזונתית גדולה. הוא מכיל : סיבים תזונתיים, ויטמיני 1,2,3 B ואת כל חומצות האמינו החיוניות (לכן נחשב לחלבון מלא).
פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
סוכר דמררההוא סוכר בצבע חום זהבהב אשר מאופיין בגרגירים גדולים יחסית והומוגניים. לסוכר זה מרקם פריך ודביק והוא עשיר בארומה הודות למולסה (הסירופ הטבעי בקנה הסוכר) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר. אין בו תוספות או צבעי מאכל.
בשל טעמו המיוחד הוא אידיאלי להמתקת משקאות חמים, תה, קפה, ציפויים פריכים לעוגות עוגיות ופודינג.
בלב הגליל מגשימים בניו ונכדיו של סבא חביב את חלומו לייצור שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה.
שמן איכותי בעל טעם, ניחוח ובריאות כמו שנתן הטבע. שמן זית בלדי - טבעי, לא מסונן.
שמני הזית המשובחים של סבא חביב זוכים בפרסים ובתחרויות חשובות הודות להקפדה על מסורת הייצור ובחירת הזיתים. שמן זית בלדי עם הניחוח הגלילי, מוסיף לכל מאכל טעימה מהגליל.
שמן זית סבא חביב גאה לקדם את נושא שמן הזית הישראלי בארץ ובעולם עם מיטב השמנים אשר התברכה בהם ארצנו