שמן פשתן עשוי בכבישה קרה ללא זיכוך.
שמן פשתן - מקור מצויין לאומגה 3, מכיל גם אומגה 6 ואומגה 9
ניתן להוסיף שמן פשתן לסלטים, מוצרי חלב וממרחים.
ארוז במיכל אטום נגד קרני אור, מאוחסן ומובל בקירור.
שמן שומשום עשוי מ-100% גרגרי שומשום לבן. מתאים לתיבול מגוון תבשילים, סלטים ומוקפצים. כמות קטנה לקראת סוף הבישול מעניקה לתבשיל טעם אגוזי מיוחד. כשר. ארץ ייצור: סינגפור.
טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.
מיסו הוא ממרח מסורתי יפני שנוצר על ידי התססה של אורז, סויה ושעורה ביחד.
רכיבים: מכיל פולי סויה, אורז, מלח, מים ואלכוהול. (ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל)
מיסו מופק מפולי סויה מותססים וקלויים ועשיר בחלבונים. מיסו שירו בהיר – בעל רמת מליחות נמוכה. משמש לסלטים, רטבים, מרקים ומאכלים נוספים
שמן שומשום 150 מ"ל -
משמש לטיפול בכולסטרולגבוה ומקל על פעולת הכבד. מכיל ויטמינים מקבוצת הבי ובנוסף מכיל מגנזיום, פוספורוס וקלציום.
שמן שושמשום עשיר בפרוטאינים ומכיל לציטין טבעי.
סטיביה הינו ממתיק 100% טבעי, גם בריא וגם נטול קלוריות!!
סטיביה הינו שיח עשבוני רב שנתי ממשפחת המורכבים שמוצאו בפרגוואי.
זהו צמח תבלין נטול קלוריות אשר שימש מאות שנים את תושבי דרום אמריקה כממתיק טבעי להמתקת מאטה המשקה הלאומי שלהם.
סטיביה מתוק פי 200 מסוכר רגיל ונטול קלוריות מה שמתיר את השימוש לחולי סוכרת.
מאזן את רמת הסוכרים בדם ומסייע בתהליך הרזייה. אם אתם חייבים ממתיק זהו כנראה הממתיק עבורכם! הוא הבטוח ביותר מכיוון שהוא הכי פחות מעובד ויש לו מתיקות גבוהה ביותר יחסית לכמות הפחמימות בו.
הסטיביה הינו החלופה הטובה ביותר להמתקת סלטים ,משקאות וגם באפייה כמובן בהתאמות הנכונות. ב