סוכר קוקוס משמש כממתיק מסורתי במשך אלפי שנים בדרום מזרח אסיה שם גידול עצי הקוקוס הגדול בעולם. היצרניות הגדולות בעולם של מוצרים מאגוזי הקוקוס הן אינדונזיה והפיליפינים.
סוכר קוקוס בעל מתיקות מעודנת כמעט כמו סוכר חום עם רמז קל של קרמל. מאחר וסוכר קוקוס אינו מעובד הצבע המתיקות והטעם יכולים להשתנות מאריזה לאריזה בהתאם למין הקוקוס והעונה שבה נקטף.
קונג'אק (Konjac) הינו צמח מרפא עמילני עתיר סיבים תזונתיים ודל קלוריות, המצוי במערב אסיה, באזורים המאופיינים באקלים סאב-טרופי חם או טרופי לחלוטין. השימוש בצמח הקונג'אק לצרכי בריאות, רפואה ותזונה נפוץ מזה אלפי שנים במדינות אסיה, ובייחוד ביפן, אינדונזיה וסין.
הקונג'אק טומן בחובו יתרונות בריאותיים רבים, ולכן מהווה חומר גלם אידאלי עבור הכנת מזונות בריאותיים ותכשירים רפואיים שונים. בעולם המערבי, ובכלל זה בישראל, נעשה שימוש בצמח הקונג'אק לצורך הקלה על תהליכי הרזיה והורדה במשקל, הפחתת רמות כולסטרול, ייצוב רמות סוכר בדם וכן להכנת מאכלים תחליפיים המתאימים לתזונה טבעונית או צמחונית.
אטריות מרובעות שעשויות קמח אורז. נקראות גוואי צ'אפ בתאילנד. כשהן יבשות הן בעלות צורה מרובעת או משולשת, אולם לאחר הבישול הן מתגלגלות סביב עצמן כך שמתקבלת צורה של גליל. האטריות מתאימות כתוספת למרקים או כבסיס למנות מוקפצות, ובשל צורתן (ויכולתן לספוג רוטב) מתאימות במיוחד למנות עם רטבים סמיכים.
לאפיית עוגות בחושות, עוגות טורט, בצק שמרים רך, בלילות, בצק פריך, בצק רבוך.
מחליף אחד לאחד את קמח החיטה בכל המתכונים.
ללא תוספת סוכר, ללא סויה, ללא חלב, ללא ביצים, ללא טעמי לוואי, דל נתרן.
מרק הירקות האורגני שלנו – ללא שמרים. המרק עשוי כולו ממרכיבים טבעיים ובריאים, דורש מינימום הכנה ומוגש עם מקסימום טעם ונטול מונוסודיום גלוטמט לחלוטין.
רק להוסיף תיאבון ולהגיש! משמש כבסיס להכנת מרק ולתיבול תבשילים ופשטידות.