קמח תמי רב תכליתי פחות מ20 ppm מחליף אחד לאחד את קמח החיטה התופח בכל המתכונים ללא תוספת סוכר ללא סויה ללא חלב ללא ביצים ללא טעמי לוואי דל נתרן
רכיבים: קמחי אורז 48%, עמילנים למאכל (תפוח אדמה, תירס, טפיוקה), סיבים תזונתיים (עולש, אפונה), מייצבים (גואר גאם, קסנטן גאם, מתיל צלולוז), חומרי התפחה - E500ii, חלבון אפונה. כשר לפסח לאוכלי קטניות ייצור
רוטב סויה תמרי – למאכלים סיניים יש מסורת סינית עתיקה ומיוצר בטכנולוגיה מתקדמת.
תהליך הכנת רוטב הסויה מתחיל בהתססה של 6 חודשים ואחריהן מוסיפים את שאר המריכים.
רוטב סויה תמרי אינו מכיל קמח כמו רוב רטבי הסויה הלא בריאים בשוק ולכן אינו מכיל גלוטן.
רוטב סויה ללא גלוטן מופק מפולי סויה איכותיים ולא מהונדסים גנטית, ועובר תהליך התססה טבעי. ניתן להשתמש בו להכנת מגוון מאכלים אסיאתיים ואחרים ללא גלוטן. רוטב הסויה מתאים לבישול, למרקים, כרוטב לסלטים ולמוקפצים, כמרינדה לבשרים ודגים על האש וכמטבל לסושי.