מיסו הוא ממרח מסורתי יפני שנוצר על ידי התססה של אורז, סויה ושעורה ביחד.
רכיבים: מכיל פולי סויה, אורז, מלח, מים ואלכוהול. (ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל)
מיסו מופק מפולי סויה מותססים וקלויים ועשיר בחלבונים. מיסו שירו בהיר – בעל רמת מליחות נמוכה. משמש לסלטים, רטבים, מרקים ומאכלים נוספים
טמפורה – תערובת קמחים מוכרת מהמטבח היפני ומשמשת לציפוי מטוגן פריך וטעים. למעשה משתמשים בה גם במטבחים מערביים. טמפורה מתאימה לציפוי שניצלים, דגים, טופו, ירקות וסושי. להכנת ציפוי הטמפורה יש להוסיף לקמח מים קרים ולערבב- לכוס טמפורה כ-¾ כוס מים. רצוי להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת תערובת סמיכה (בלילה דלילה מדי לא תידבק ותישמר במהלך הטיגון). ניתן להוסיף לבלילה גם תבלינים או רטבים (כגון רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי או רוטב פטריות צמחוני) להעשרת הטעם של הציפוי. להכנת ציפוי פריך במיוחד ניתן לצפות בטמפורה ולאחר מכן בשבבי פנקו.
שמן פשתן עשוי בכבישה קרה ללא זיכוך.
שמן פשתן - מקור מצויין לאומגה 3, מכיל גם אומגה 6 ואומגה 9
ניתן להוסיף שמן פשתן לסלטים, מוצרי חלב וממרחים.
ארוז במיכל אטום נגד קרני אור, מאוחסן ומובל בקירור.