חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    בישול, אפיה ותיבול

    מיין לפי
    הצג בעמוד
    תמונה של כרם שמן זרעי פשתן כבישה קרה 250 מ'ל

    כרם שמן זרעי פשתן כבישה קרה 250 מ'ל

    כרם שמן זרעי פשתן כבישה קרה 250 מ'ל
    26.00 ₪ ליחידה
    תמונה של כרם שמן קצח בכבישה קרה 250 מ'ל

    כרם שמן קצח בכבישה קרה 250 מ'ל

    כרם שמן קצח בכבישה קרה 250 מ'ל
    57.00 ₪ ליחידה
    תמונה של לב אורגני קרם קוקוס אורגני 250 מ'ל
    תמונה של לה גראנדה פולנטה איטלקית מקורית 1 ק"ג

    לה גראנדה פולנטה איטלקית מקורית 1 ק"ג

    לה גראנדה פולנטה איטלקית מקורית 1 ק"ג
    12.00 ₪ ליחידה
    תמונה של לה סאף שמרים יבשים אינסטנט בוואקום 125 ג'ר
    תמונה של לוביס מלח אנגלי 1 ק'ג

    לוביס מלח אנגלי 1 ק'ג

    לוביס מלח אנגלי 1 ק'ג
    55.00 ₪ ליחידה
    תמונה של לורן אויילס תמצית וניל 60 מ"ל

    לורן אויילס תמצית וניל 60 מ"ל

    תמצית וניל טבעית עשוייה ממקלות וניל איכותיים בתוספת מים ואלכוהול. מדגסקר הנה המדינה המובילה בייצור הוניל אך גם הודו, סין, מקסיקו וטורקיה , הוניל או בשמו המדעי שנף שמו נגזר מהמילה הלטנית vagina שמשמעותה תרמיל, המעידה על הימצאות זרעי הצמח בתוכו. מחירו יקר וזה בגלל שתהליך גידולו והכנתו כרוך בעבודה אינטנסיבית רבה החל מזמן גידול הנמשך כ- 3 שנים, דרך תהליך האיבוק הנעשה באופן ידני ובחלון הזדמנוית אחד בלבד בגלל שהפרח נפתח רק יום בשנה, עד ייבוש ומיון לצורך הבשלת הטעם.וזו הסיבה שרוב תמציות הוניל הנמכרות הן תמציות בטעם וניל שאינן כלל מכילות וניל אלא קרמל שרוף וחומרי טעם סינטיתים ופנול – ונילין סינתטי מומס. יש האומרים כי הוניל נחשב לטוב לבריאות המוח ושיפור מצב הרוח ,ישנם מס' מחקרים שהוכיחו כי לריח הוניל ולוניל השפעה על הסובלים מחרדה ודיכאון ואף על הקלה בתסמינים של קלסטרופוביה, שתיית מים מהולים בוניל יכולים לעזור גם בטיפול בבחילות. בשמן אתרי וניל משתמשים בתכשירי שיער לשמירה על בריאות השיער וקידום צמיחת השיער. בספרות רפואית ישנה הווניל מוזכר כמעוררי חשק
    59.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ליב שמן זית אורגני 750 מ"ל

    ליב שמן זית אורגני 750 מ"ל

    ליב שמן זית אורגני 750 מ"ל
    52.90 ₪ ליחידה
    תמונה של ליקרס  אבקת אפיה אורגנית ללא אלומיניום 4*21 גרם

    ליקרס אבקת אפיה אורגנית ללא אלומיניום 4*21 גרם

    אבקת האפייה החלה להימכר כבר במחצית הראשונה של המאה ה-19, אך האבקה המודרנית שאנו מכירים כיום הומצאה על ידי מדענים בגרמניה בשנת 1898. אבקת האפייה היוותה פריצת דרך בתחום האפייה, ויש המחשיבים אותה כפריצת הדרך העיקרית באפייה המודרנית. קודם להופעתה יכלו טבחים להתפיח את הבצק רק באמצעות הקצפת ביצים נמרצת; מחמצת; או בעזרת שמרים.
    10.00 ₪ ליחידה
    תמונה של ליקרס מקריש צמחי טבעי תחליף ג'לטין 30 גרם

    ליקרס מקריש צמחי טבעי תחליף ג'לטין 30 גרם

    ליקרס מקריש צמחי טבעי תחליף ג'לטין 30 גרם
    22.90 ₪ ליחידה
    מסננים Close