מלח הימלאיה לעומת המלח השולחני, הוא מלח טבעי העשיר במינרלים רבים החיוניים לתפקוד הגוף, כגון- מגנזיום, אשלגן, ברזל, גופרית, סידן ויסודות נוספים. אלה גם מקנים לו את צבעו הוורוד. חשוב לדעת שהמלח השולחני שרבים משתמשים בו עובר תהליכים כימיים כדי לייבש אותו וכדי שלא יתגבש, והחומרים הללו נשארים על המלח ומזיקים לבריאות. יתר על כן בתהליך העיבוד שלו הוא מנוקה מכל המינרלים הטבעיים שבו.
בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד…
סוכר דמררההוא סוכר בצבע חום זהבהב אשר מאופיין בגרגירים גדולים יחסית והומוגניים. לסוכר זה מרקם פריך ודביק והוא עשיר בארומה הודות למולסה (הסירופ הטבעי בקנה הסוכר) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר. אין בו תוספות או צבעי מאכל.
בשל טעמו המיוחד הוא אידיאלי להמתקת משקאות חמים, תה, קפה, ציפויים פריכים לעוגות עוגיות ופודינג.
סוכר חום בהיר בעל מתיקות מעודנת ומרקם פריך. סוכר דמררה הוא סוכר פחות מעובד מהסוכר הלבן, ולכן נחשב בריא ממנו. הוא מופק במהלך הזיקוק הראשון של קנה הסוכר, הוא גס יותר והגבישים שלו גדולים יותר.
סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף.
סוכר ענבים
סוכר ענבים הוא חד סוכר המופק מענבים או מדבש. הוא מהווה מקור חשוב של אנרגיה לגוף. סוכר ענבים טהור משמש כממתיק טבעי למזון ולמשקאות.
מוכר כדקסטרוז \ גלוקוז
GRAPE SUGAR
DEXTROSE
יש לברור לפני השימוש
להחזיק במקום קר ויבש
סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי.
סוכר פירות טבעי
סוכר פירות הוא הפרוקטוז המופק מפירות. הפרוקטוז הוא חד-סוכר, ולכן מתעכל בגוף מאד מהר, ונותן אנרגיה זמינה באופן מיידי.
סוכר פירות הוא תחליף הסוכר הטוב ביותר בגלל היותו טבעי לכן אינו מכיל את כל השפעות של הממתיקים על בסיס כימי וכמו כן, ערכו הגליקמי נמוך (20).
FRUIT SUGAR
FRUCTOSE
יש לברור לפני השימוש
להחזיק במקום קר ויבש